Obnoviť stránku

Kärcher BP 1 Barrel

5 3 hodnotení
Super cena
73,90 € Ušetríte 5,28 €

Kärcher BP 1 Barrel

Hľadáte možnosti ako využiť prebytočnú dažďovú vodu? Prečerpajte ju s pomocou ponorného čerpadla spoločnosti Kärcher a zavlažujte s ňou vašu záhradku. Problémy s vláčením ťažkej zalievacej kanvy môžete už raz a navždy hodiť za hlavu. Nielenže nebudete na zavlažovanie nadarmo plytvať cennou pitnou vodou, ale prečerpaním navyše zbavíte dažďovú vodu prebytočných kalov. To sa vám vráti v podobe zdravších nevädnúcich rastlín a trávnika. Vaše výdavky za pitnú vodu znížite na minimum a navyše vám poďakuje aj váš chrbát.

Kľúčové vlastnosti

  • Flexibilné upevnenie na okraj suda
  • Dodávané vrátane predfiltra
  • Komfortné držadlo
  • Plavákový spínač
  • Hadica s predĺžením dĺžky
  • Perfektná náhrada zalievacej kanvy
  • Pripojovací kábel má dĺžku 10 metrov

Polievanie bez starostí

Bezproblémový a tichý chod čerpadla je kombinovaný dostatočným výkonom, 400 W. Čerpadlo je schopné prečerpať až 3 800 litrov za hodinu. Plastové telo prístroja nepodlieha korózii a odoláva aj hrubšiemu zaobchádzaniu. Odporúčaná maximálna teplota čerpanej kvapaliny by nemala presiahnuť 35 °C. Plavákový spínač riadi činnosť čerpadla a chráni ho pred chodom nasucho. Nájdete tu i vstavaný spínač, s ktorým sa čerpadlo prakticky zapína a vypína, šetrí pri tom čas a energiu. Použivateľov určite poteší aj prítomnosť inovatívneho pripevnenia prístroja na okraj suda, ktoré zaisťuje perfektnú oporu. Vďaka prítomnosti flexibilnej hadice namontovanej na okraji suda sa dá čerpadlo individuálne nastaviť na akúkoľvek výšku suda. Čerpadlo sa tak stane skvelým pomocníkom pre vašu záhradu i dom.

Rozmery:
135 × 170 × 520 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dopravná výška 11 m
Max. hĺbka ponoru 7 m
Max. tlak 1,1 bar
Ochrana chodu na sucho Áno
Smart Áno
Max. veľkosť pevných častíc 0 mm
Prietok 3 800 l/h
Výkon 400 W
Priemer čerpadla 17 cm
Druh ponorného čerpadla Univerzálne
Plavákový spínač Áno
Kód:  KACZ011a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  16454600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14