Obnoviť stránku

Infrasauna Marimex Elegant 5011 L

Príslušenstvo k tovaru

Infrasauna Marimex Elegant 5011 L

Infrasauna Marimex Elegant 5011 prinesie wellness priamo k vám domov. Vhodná je pre 2 osoby a na prvý pohľad zaujme svojimi presklenými dverami, ktoré umožňujú pri saunovaní výhľad na jej okolie. Kombinuje 4 karbónové a 3 red light/magnézium ohrievače, ktoré zaistia rozloženie infračervených lúčov a prakticky okamžité zahriatie na požadovanú teplotu.  Na každom vykurovacom telese pritom môžete zvoliť iný druh ohrievača a v priebehu saunovania ich ľubovoľne meniť. Ohrievače red light okamžite dosiahnu požadovanú teplotu a sú tvorené trubicami z kremičitého skla, ktoré vyžarujú intenzívne sálové teplo na krátkych vlnových dĺžkach aj svetlo umocňujúce terapeutické účinky. Magnéziové ohrievače naproti tomu vyraďujú teplo na dlhých vlnových dĺžkach a ich vonkajšia vrstva je tvorená nerezovou oceľou, hliníkom či zliatinou incoloy. Dosahujú veľmi vysoké prevádzkové teploty. 

Kľúčové vlastnosti infrasauny Marimex Elegant 5011 L

  • Infrasauna vhodná pre 2 osoby
  • Kombinuje 4 karbónové a 3 red light/magnézium ohrievače
  • Ohrievače zaistia rozloženie infračervených lúčov a prakticky okamžité zahriatie na požadovanú teplotu
  • Na každom vykurovacom telese je možné zvoliť iný druh ohrievača
  • Vnútorné steny sauny sú vyrobené z hemlocku, zatiaľ čo jej vonkajšie steny z dreva abachi a cédra
  • Nastavenie teplôt prostredníctvom riadiaceho panelu
  • Teplota vzduchu v infrasaune sa pri nastavení na maximum pohybuje v rozmedzí 45 – 60 °C
  • Sauna Marimex Elegant je doplnená o funkciu LED harmony s upokojujúcim farebným LED osvetlením
  • Poskytuje množstvo pozitívnych účinkov na telo
  • Farebné vyhotovenie: hnedé

Marimex Elegant 5011 ponúka upokojujúce farebné LED osvetlenie

Infrasauna Marimex Elegant je tvorená dvoma druhmi dreva. Vnútorné steny sú vyrobené z hemlocku, zatiaľ čo jej vonkajšie steny z dreva abachi a cédra. Jej plné využitie docielite nastavením teploty na maximálnu hodnotu, čo môžete prostredníctvom riadiaceho panelu. Tým zaistíte prevádzku infračervených žiaričov počas celého saunovania. Teplota vzduchu v infrasaune sa pri nastavení na maximum pohybuje v rozmedzí 45 – 60 °C. V prípade nastavenia nižších stupňov sa infračervené žiariče vypnú po dosiahnutí požadovanej teploty. Sauna Marimex Elegant je doplnená o funkciu LED harmony, ktorá zvýši váš relaxačný zážitok, a to pomocou tlmeného upokojujúceho farebného spektra LED osvetlenia. 

Infrasauna Marimex Elegant zaistí pozitívne účinky na telo

Infrasaunovanie poskytuje množstvo pozitívnych účinkov na telo. Znižuje bolesť, obmedzuje stuhnutosť kĺbov, pôsobí protizápalovo a zvyšuje prekrvenie.  Prispieva aj k znižovaniu svalového spazmu a k posilneniu kardiovaskulárnej kondície. Samozrejme tiež navodzuje psychickú pohodu, pocit uvoľnenia a relaxácie. Infrasaunu je možné navyše používať aj vtedy, ak zdravotný stav neumožňuje použitie klasickej sauny. Potenie a detoxikácia pritom nastáva už pri 45 – 50 °C. Infrasauna Marimex Elegant 5011 je tak ideálna pre všetkých, ktorí chcú relaxovať a dopriať svojmu telu blahodarné účinky saunovania. 

Rozmery:
195 × 130 × 118 cm

Hmotnosť:
214 kg

Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb 2

Typ ohrievača

Typ ohrievača Karbónový, Kombinovaný

Príkon

Príkon 2 450 W

Balenie

Hĺbka 118 cm
Hmotnosť 214 kg
Šírka 130 cm
Výška 195 cm

Funkcie

Funkcie Rádio, Vnútorné osvetlenie, Teplotný senzor, Konektor na MP3, LED osvetlenie, Strešná ventilácia
Kód:  MRMV18100
Produktové číslo:  11105642
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19