Obnoviť stránku

iNELS DOM POD PALCOM

iNELS DOM POD PALCOM

Majte domov pod palcom, aj keď ste mimo. A to doslova. Ovládajte svoj dom, byt či akúkoľvek inú nehnuteľnosť cez aplikáciu na smartfóne! Múdra sada DOM POD PALCOM je štartovací balíček pre systém Smart Home, ktorý premení vaše obydlie na inteligentnú domácnosť. Sada unikátne spojí niekoľko šikovných prvkov do bezdrôtového systému. Následne je možné prostredníctvom mobilného telefónu ovládať napríklad svetlá, vetranie, klimatizáciu, kúrenie alebo sledovať, čo sa u vás deje, aj keď ste na dovolenke.

Sada obsahuje hlavnú centrálu tzv. "Múdrou RF krabičku", 2 RGB LED žiarovky, diaľkovo spínanú zásuvku a kameru na živé monitorovanie. Sadu je možné samozrejme ďalej rozširovať inteligentnými prvkami podľa vlastnej potreby. Domácnosť môžete vybaviť až 40 prvkami. Tieto komponenty chytrého bývania sú pripravené na jednoduchú a rýchlu inštaláciu. Prostredníctvom aplikácie smartfónu máte všetky prvky ovládateľné aj mimo domova.

Obsah balenia:
1x Múdra RF krabička (Elan-RF-003)
2x Farebná bezdrôtová žiarovka (RF-RGB-LED-550)
1x Spínaná zásuvka (RFSC-61)
1x iNELS CAM
1x router D-Link GO-RT-N150

Kód:  INE1k
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  5165

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12