Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

iFixit Pro Tech Toolkit

4,9 163 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -4 %
69,90 € 72,90 €

iFixit Pro Tech Toolkit

iFixit Pre Tech Toolkit je špičková súprava na opravy všetkej spotrebnej elektroniky a mnoho iných zariadení. Sada je uložená v praktickej taške, v ktorej sa skrýva nespočetné množstvo potrebného náradia a iných pomôcok, ktoré vám uľahčia opravy. Všetko je vyrobené z vysokokvalitného a odolného materiálu, ktorý je zárukou dlhodobej životnosti a spoľahlivosti. Vďakatejto súprave sa stanete ozajstnými profesionálmi v odbore. V súprave nájdete naozaj nespočetné množstvo pomôcok, bez ktorých by ste si pri opravách drobnej elektroniky nedali rady. Okrem štandardných alebo torx nadstavcov sú tu aj napríklad, nadstavce Tri bod, Hex, trojuholníkové či orechy rôznych veľkostí. To ale nie je všetko! Súčasťou sú aj plastové sochory či prísavka na ľahkú demontáž displeja, pinzetyrôznych druhov a magnetická podložka. Nechýba ani antistatický náramok na zamedzenie nežiadúcich výbojov pri práci. Všetko je prehľadne uložené v praktickom plastovom puzdre.

Kľúčové vlastnosti montážnej sady iFixit Pro Tech Toolkit

  • Špičková súprava náradia na opravy drobnej elektroniky
  • Ideálne pre opravy spotrebnej elektroniky
  • Kvalitné materiály a spracovanie
  • Všetko je balené v plastovom puzdre

Čo všetko ponúka sada iFixit Pro Tech Toolkit

V elegantnom puzdre na náradie nájdete uzemňovací náramok, prísavku, 3 otváracie nástroje z mäkkého plastu, 6 brnkadiel, krížovú, ohnutú aj tupú pinzetu, 2 plastové špachtle, kovové špachtle, otvárač prístrojov zvaný Jimmy, sadu bitov a skrutkovačov Driver, ktorá obsahuje 4 mm hliníkový skrutkovač, flexibilné predĺženie hriadeľa s dĺžkou 150 mm a celých 64 vymeniteľných bitov. Ďalej vnútorný 2/3 mm trojhran, Standoff bit pre iPhone, oválny Drive, magnetický Pickup bit, bit na vysunutie SIM karty a 4 mm adaptér na 1/4".

Kód:  IF100a2
Záruka: 120 mesiacov
Produktové číslo:  EU145307-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04