Obnoviť stránku

Husqvarna 545

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Husqvarna 545

Hľadáte profesionálnu motorovú pílu na náročné použitie? Vyskúšajte značkovú pílu Husqvarna 545 s obsahom 50,1 ccm. Výkonná píla nájde svoje uplatnenie napr. v technických službách, alebo všade tam, kde je potrebné upravovať zeleň.

Motor X-Torq® sa vyznačuje nižšou spotrebou paliva, nižšími emisiami, palivovým čerpadlom a veľmi jednoduchým štartovaním. Že nejde o žiadnu malú motorovku spoznáte podľa vodiacej lišty s dĺžkou 33 - 50 cm.

Hlavné prednosti

  • Určená na náročné používanie
  • Úsporný, a pritom výkonný motor X-Torq
  • Dĺžka vodiacej lišty až 50 cm
  • Vylepšený systém čistenia vzduchu
  • Ľahký prístup k sviečke cez rýchloupínacie spony
  • Jednoduché nastavenie napnutia reťaze
  • Antivibračný systém
  • Kľuková skriňa z magnézia
  • Nastaviteľné olejové čerpadlo

Skvelá ergonómia aj funkcie

Patentovaný systém Air Injection™ znižuje opotrebovanie pomocou lepšieho čistenia vzduchu a predĺži intervaly medzi čistením filtra. Ergonomická zadná rukoväť a antivibračné tlmiče, to všetko prispieva k bezpečnému a pohodlnému držaniu pri práci. Bezpečnosť pri práci zaistí reťazová brzda aktivovaná zotrvačnosťou.

Regulácia napnutia reťaze je ľahko prístupná na boku píly. Čo sa vám bude hodiť, sú rýchloupínacie spony na valci. Ak potrebujete rýchlo vymeniť sviečku alebo ju prefúknuť, nemusíte zložito skrutkovať horný kryt.

Automatické nastavovanie motora

Technológia AutoTune™ zabezpečuje optimálny výkon motora pomocou automatického nastavovania motora. Nestrácajte čas nastavovaním karburátora. Zohľadňuje rôznu kvalitu paliva, nadmorskú výšku, vlhkosť, teplotu či zanesený vzduchový filter.

Parametre a špecifikácia

Špeciálne vlastnosti

Zubová opierka Áno
Súčasťou balenia lišta, Reťaz

Vlastnosti

Pohon Benzínový
Výkon 2,7 kW (3,62 HP)
Dĺžka lišty 38,1 cm
Zdvihový objem 50,1 cm3
Hmotnosť 6,93 kg (6 927 g)
Kód:  HSQ008b
Produktové číslo:  9666485-35

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14