Obnoviť stránku

Kufor s náradím, 159 dielov, HOUSE

4,4 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
48,90 €

Kufor s náradím, 159 dielov, HOUSE

Kufor HOUSE predstavuje praktickú sadu náradia, ktorú ocenia všetci majstri. Okrem kvalitného náradia obsahuje aj spojovací materiál, teda všetko, čo je potrebné na menšie a taktiež väčšie opravy a montáže. Celé vybavenie v celkovom počte 159 ks je prehľadne usporiadané na hornej a spodnej strane kufra, a tak budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, kde sa aké náradie nachádza. Vďaka praktickému kufru môžete náradie jednoducho nosiť aj na cesty. Súčasťou súpravy HOUSE je kladivo, imbusové kľúče, kliešte aj skrutkovače. Sada náradia HOUSE je nenahraditeľným pomocníkom pre každého domáceho aj profesionálneho opravára a domáceho majstra.

Kľúčové vlastnosti kufra s náradím HOUSE, 159 dielov

  • Sada náradia HOUSE uložená v praktickom kufri
  • Obsahuje celkovo 159 ks náradia a spojovacieho materiálu
  • Prehľadne usporiadané na hornej a spodnej strane kufra
  • Jednoduché prenášanie
  • Vhodné pre domácich majstrov aj profesionálnych opravárov

Sada náradia HOUSE vám poskytne všetko, čo potrebujete na jednom mieste

Sada náradia HOUSE obsahuje všetko príslušenstvo, ktoré je potrebné na opravy aj drobné montáže. Súčasťou sady sú kombinované aj univerzálne kliešte, predĺžené aj konektorové kliešte, kliešte siko, LEDkové svetlo, pre elektrikárov skúšačka, kladivo, žiletkový nôž, 9 ks imbusových kľúčov, 20 sád bitov a 92 ks spojovacieho materiálu. Nechýba ani zvinovací meter s dĺžkou 5 m, čierna izolačná páska, račňa, 16 ks nadstavcov a jeden predlžovací nadstavec, 2 ks sviečkových nadstavcov, adaptér, 2 klasických skrutkovačov a jeden skrutkovač na bity a 2 univerzálne montpáky. Kufor HOUSE obsahuje skutočne všetko, čo vám uľahčí nielen drobné domáce opravy.

Rozmery:
38 × 34 × 8 cm

Hmotnosť:
4,63 kg


Kód:  AUPR826a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  09463

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14