Obnoviť stránku

Heissner He9900017 súprava plastového terasového jazierka, 200 l

Zľavnené 0 %
175,75 € 177,52 €

Heissner He9900017 súprava plastového terasového jazierka, 200 l

Užite si krásu vlastného záhradného raja s našou sadou plastového jazierka Heissner! Naše jazierko je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú pridať do svojho exteriéru elegantný a relaxačný prvok bez zložitej inštalácie a nákladnej údržby. Vďaka odolnému plastovému materiálu je naše jazierko odolné voči poveternostným vplyvom, mrazu a zaručuje dlhodobú trvanlivosť bez potreby pravidelnej údržby. Jeho kompaktná veľkosť ho robí skvelou voľbou pre záhrady všetkých veľkostí, či už máte rozľahlú záhradu alebo menší priestor na balkóne alebo terase. Naše plastové jazierko je ľahko inštalovateľné a ponúka širokú škálu možností ohľadom umiestnenia a designu. Môžete do neho umiestniť vodné rastliny či ozdobné kamene a vytvoriť si tak vlastnú unikátnu záhradnú oázu. Vhodne vybraná jazierková technika zaručí čistú vodu. Osvetlenie je možné umiestniť priamo v jazierku pod vodu, nasvietiť vodný efekt, alebo vedľa jazierka av noci si jazierko nasvietiť. Užite si relaxáciu a pokoj, ktorý prináša zvuk tečúcej vody a krása života vo vašej záhrade s naším plastovým jazierkom. Čerpadlo efektové Heissner HSP600-00má veľmi nízku spotrebu elektrickej energie a vysoký stupeň účinnosti. Jazierkové osvetlenie Heissner U120-T LED svetlo Heissner U120-T použiteľné pod vodou aj nad vodou, ideálne pre podvodné osvetlenie jazierka, a rovnako tak aj pre osvetlenie záhrady, možnosť nastaviť sklon svetla. Možnosť nastaviť sklon svetla, vymeniteľné sklíčka na zmenu farby osvetlenia.

Kľúčové vlastnosti jazierka HEISSNER Sada plastového terasového jazierka, 200 l

  • Jednoduché umiestnenie v záhrade
  • Optimálna hĺbka jazierka
  • Neobsahuje ťažké kovy, zmäkčovadlá
  • Hodí sa do malej záhrady a aj na terasu

Prevádzkové napätie svetla:
230 V/12 V

Rozmery svetla (Š×V):
6×7 cm

Výkon svetla:
1,5 W LED

Dĺžka kábla:
7 m

Objem jazierka:
200 l

Rozmery jazierka (DxŠxV):
79 × 79 × 45 cm

Výkon čerpadla:
600 l/h

Príkon čerpadla:
8 W

Dopravná výška čerpadla:
cca 1,10 m

Výška výstreku:
40 cm

Čerpadlo je vhodné pre:
Vodné efekty, plastové jazierka, vodné chrliče, mini žriedla, fontány, vrátane 2 efektových nástavcov,

Postup usadenia jazierka v 6 krokoch:
Krok 1: príprava miesta
Umiestnite plastové jazierko na zvolené miesto a potom pomocou rýľa označte obrys jazierka. Je dôležité, aby otvor bol o 10-15 cm väčší a hlbší, než určuje tvar jazierka.

Krok 2: vyhĺbenie jamy pre jazierko
Začnite vyhĺbením jamy jazierka, vrátane zón určených na výsadbu rastlín. Uistite sa, že jazierko leží na pevnej vrstve zeminy a že v nej nie sú žiadne dutiny. To je dôležité predovšetkým preto, aby jazierko neskôr nekleslo.

Krok 3: Určite hĺbku jazierka
Vonkajší okraj jamy musí byť vo všetkých bodoch rovnako vysoký. U menších jazierok to možno veľmi ľahko skontrolovať pomocou meracej laty a vodováhy. V tomto kroku je možné merať a upravovať rôzne hĺbky jazierka.

Krok 4: usadenie jazierka
Na všetky vodorovné plochy sa naneste vrstvu piesku s hrúbkou cca 10 cm. To na jednej strane zjednodušuje vyrovnanie jazierka, na strane druhej zaručuje optimálne prispôsobenie pri usadzovaní. Teraz jazierko vložte do pripraveného otvoru a zarovnajte pomocou vodováhy.

Krok 5: vyplnenie medzier
Aby jazierko nevyplávalo, napustite ho vodou najskôr do polovice. Po stranách pridávajte piesok a vodu. Je potrebné priebežne kontrolovať vodorovnú polohu jazierka. Tento proces opakujte, pokiaľ nie sú všetky dutiny vyplnené pieskom.

Krok 6: Naplnenie vodou
Pokiaľ je jazierko celé usadené pomocou piesku a vody (usadené vo vzniknutom bahne), úplne ho naplňte vodou. Umiestnite vodné rastliny v sádzacích košoch do určených rastlinných zón. Teraz je možné už umiestniť čerpadlo na vodné efekty a pohyb vody, alebo vytvorenie potôčika.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem jazierka 200 l
Mrazuvzdorné Áno
Zapustenie do zeme Áno

Rozmery a hmotnosť

Šírka 79 cm
Výška 45 cm
Hĺbka 79 cm
Hmotnosť 5 000 g
Kód:  HEImhjez03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594216230716

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14