Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HECHT 951

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 951

Zháňate motorovú pílu, ktorú budete potrebovať častejšie, než len párkrát do roka? V tom prípade by sa vám mohla hodiť táto poloprofesionálna motorová píla 951 od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Hecht. Svojou špecifikáciou je píla vhodná pre časté rezanie drevených materiálov. Nezľakne sa ani prerezávania konárov, či väčšieho množstva palivového dreva. Svoju prácu skvele odvedie aj pri rúbaní stromov a rezaní veľkých klátov. O to sa stará výkonný motor s objemom 50,9 cm3 a výkonom 3 HP. Píla je vybavená primerom, ktorý uľahčí štartovanie píly po dlhšej odstávke.

Kľúčové vlastnosti motorovej píly Hecht 951

  • Poloprofesionálna benzínová píla od spoločnosti Hecht
  • Výkonný motor zvládne aj náročnú prácu (výrub stromov a rezanie veľkých klátov)
  • Kvalitná konštrukcia s kovovými časťami
  • Bezpečnostné prvky (reťazová brzda a zubová opierka)
  • Lišta a reťaz Oregon (39 cm lišta)
  • Dekompresný ventil + karburátor Walbro

Dokonalá ergonómia píly Hecht 951

Motorová píla Hecht 951 je vybavená 39 cm lištou, ktorá umožní rezať aj väčšie priemery kmeňov a zároveň vám umožní dostať sa do zle dostupných miest. Kvalitná konštrukcia s plastového a kovového materiálu prispieva k maximálnemu vyváženiu, ktoré má pri rezaní za dôsledok oveľa nižšiu záťaž na vaše ruky a chrbát. Všetko je doplnené o perfektnú ergonómiu píly. Skvele sa drží v ruke, vďaka kvalitnému kovovému držadlu s gumovým poťahom. Pri dlhšom používaní píly určite oceníte nízku hmotnosť predstavujúcu 5,4 kg. Výrobca myslel aj na bezpečnosť počas rezania a nechýba tak bezpečnostná reťazová brzda či pevná zubová opierka. Pri práci s pílou dbajte na zvýšenú pozornosť a vybavte sa ochrannými pracovnými pomôckami, ktoré nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Bezpečnostný systém, Automatické mazanie reťaze
Zubová opierka Áno
Súčasťou balenia lišta, Reťaz

Vlastnosti

Pohon Benzínový
Výkon motora 2,24 kW (3 HP)
Dĺžka lišty 39 cm
Počet článkov 66 ks
Zdvihový objem 51 cm3
Hmotnosť 5,4 kg (5 400 g)
Šírka drážky vodiacej lišty 1,47 mm
Rozstup reťaze 0,325"
Kód:  BOW100d1
Produktové číslo:  HECHT951
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03