Obnoviť stránku

HECHT 9036

HECHT 9036

Dajte zbohom otravnému odhadzovaniu snehu lopatou v zimnom období a prenechajte túto namáhavú prácu profesionálom. Jednostupňová snehová fréza HECHT 9036 túto nepríjemnú záležitosť vyrieši za vás, a to s minimálnym úsilím a za zlomok času. 

Kľúčové vlastnosti snehovej frézy Hecht 9036

  • Pohon závitovky snehovej- frézy 4taktným motorom
  • Pracovný slimák osadený gumovou lamelou
  • Odhodenie snehu: 8 m
  • Ovládanie smeru vyhadzovania na komíne
  • Nízka hmotnosť
  • Kompaktné rozmery

Snehový profík – Hecht 9036

Základnou pohonnou jednotkou jednostupňovej snehovej frézy HECHT 9036 je 4-taktný motor Hecht s obsahom 97 cm3 a výkonom 3,5 HP. Kovový oceľový slimák je je osadený gumovou lamelou a má šírku záberu 36 cm. Poradí si s 25 cm hrubou snehovou pokrývkou až k samotnému spevnenému podkladu, ako je napr. asfalt alebo dlažba, a chráni ho proti poškriabaniu. Sneh je potom vyhadzovaný cez otočný komín, ktorého smer môžete ľubovoľne nastaviť rukoväťou priamo na komíne v rozmedzí uhla 190°. Vysoká rýchlosť slimáka, 1 450 otáčok za minútu, umožňuje odhodiť sneh až do vzdialenosti 8 metrov. Samotná hmotnosť snehovej frézy je 23 kg, takže ju záber slimáka zľahka posúva vďaka pojazdovým kolieskam vpred. Kompaktné rozmery a benzínový motor umožňujú použiť snehovú frézu v miestach bez prívodu elektrického prúdu, na chodníkoch a prístupových cestách alebo pred garážou. Štart uľahčuje primer pre nástrek paliva a sýtič. Transport frézy uľahčuje rýchle uvoľnenie držadla frézy krídlovými maticami.
 

Menovitý výkon SAE J1940:
1,2 kW/1,7 HP
 
Motor Hecht:
4-taktný
 
Typ pohonu:
Spaľovací benzínový motor
 
Výkon:
3,5 HP
Max. otáčky:
1 450 ot./min
 
Hmotnosť:
23 kg
 
Nastavenie komína:
190°
Pracovný záber:
36 × 25 cm
Max. hĺbka snehu:
25 cm
Max. vzdial. odhodenia snehu:
8 m

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Pohon Benzínový
Typ frézy Jednostupňová

Ďalšie vlastnosti

Šírka záberu 36 cm
Maximálna vzdialenosť odhadzovania 8 m
Kapacita odhadzovania 180 m^3/hod
Objem motora 97 cm3
Výbava Otočné vyhadzovanie

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 23 kg
Kód:  HEFR001B
Produktové číslo:  HECHT9036
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18