Obnoviť stránku

HECHT 796

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 796

Benzínový kultivátor Hecht 796 poháňaný 4-taktným motorom OHV. Ten disponuje zdvihovým objemom 208 cm3 s výkonom 4,5 HP a poradí si tak aj na nespevnenom teréne. Všetku prácu tak urobíte rýchlo a prakticky. Hriadele kolies sú vybavené čapmi. Tie zároveň slúžia aj ako voľnobežka. Výhodou je možnosť odpojenia pohonu kolies, čo sa hodí hlavne vtedy, keď máte vypnutý motor a potrebujete stroj kúsok posunúť. Motorový pohon pri zapnutom stroji uľahčí pohyb vpred a vzad. K dispozícii je jeden prevod dopredu a jeden dozadu. 

Kľúčové vlastnosti kultivátora Hecht 796

  • 4-taktný motor OHV a veľká palivová nádrž
  • Motorový pohon uľahčuje pohyb vpred a vzad (2 dopredu a 1 dozadu)
  • Robustná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť stroja
  • 24 špeciálne tvarovaných 38 cm kultivačných nožov z pevnej ocele
  • Záber až 80 cm, hĺbka kultivácie až 38 cm
  • Možnosť práce aj na svahovitých pozemkoch
  • Možnosť dokúpenia širokej ponuky príslušenstva

Kultivátor Hecht 796 bude skvelým multifunkčným pomocníkom

Kultivátor Hecht 796 má kultivačné radličky s pracovnými otáčkami 113 ot./min-1. Hĺbka zapracovania je riadená klasicky, pomocou zadnej nastaviteľnej ostrohy. Tým, že sú radličky za hlavnou nápravou, je stroj viac stabilný a lepšie a jednoduchšie sa s ním manipuluje. Nie je tiež nutné kvôli rolovaniu radličky odnímať a nahrádzať kolesami. Veľkou výhodou je možnosť dokúpenia širokej škály príslušenstva. K dispozícii tak sú napr., oceľové disky, pluh, vyorávač zemiakov, 8-palcové kolesá, atď. O dokonalé jemné spracovanie pôdy sa stará 24 špeciálne tvarovaných kultivačných nožov, ktoré sú vyrobené z pevnej ocele. Zaiste poteší veľký záber, až 80 cm. Ak osadíte kultivátor kolieskami, ste schopní uháňať rýchlosťou až 8,8 km/h. 

Parametre a špecifikácia

Motor

Typ pohonu Benzínový
Max. otáčky 115 ot./min
Zdvihový objem 208 cm3
Objem palivovej nádrže 3,6 l

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 68 kg

Výkon

Maximálny výkon 4 500 W
Priemer nožov 31,5 cm
Maximálny pracovný záber 80 cm
Kód:  BOW100b6
Produktové číslo:  HECHT796
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18