Obnoviť stránku

HECHT 690 3v1

4,5 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

HECHT 690 3v1

 

Elektrické multifunkčné nožnice HECHT 690 sú praktickým pomocníkom, ktorý vám ušetrí náročnú a zdĺhavú prácu s údržbou vašej záhrady. HECHT 690 totiž ponúkajú 3v1 a to kvalitný plotostrih, vyžínač a vyvetvovaciu pílu. Výmena týchto pracovných nástrojov je veľmi jednoduchá a rýchla. Každý nástroj je osadený na hriadeli ktorý možno jednoducho nasadiť a zaistiť na spojke pod spodným držadlom. Súčasti balenia je aj 50 cm dlhá predlžovací hriadeľ, ktorú predĺžite až na 1 meter.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný elektrický motor
  • Komfortná práca
  • Multifunkčný stroj
  • Jednoduchá obsluha aj údržba

Plotostrih

Plotostrih je vybavený dĺžkou lišty 410 mm a hravo zvládne vetvy s maximálnym priemerom 20 mm. Dĺžka hriadeľa nástroja od konca ku kĺbu náklonu nástroja je 40 cm. Ak plotostrih osadíte predlžovacím hriadelom, celková dĺžka hriadeľa bude 140 cm, vďaka tomu budete môcť zastrihávať ploty vysoké až 250 cm. Nástroj váži okolo 2,2 kg a bez záťaže dosahuje 1000 kmitov za minútu.

Vyžínač

Vyžínač s hmotnosťou len 1,3 kg má záber 360 mm a jeho maximálne otáčky strunovej hlavy dosahujú až 7200/min. Strunová hlava je určená pre struny s priemerom 1,6 mm.

Vyvetvovacia píla

Váži iba 1,9 kg a je osadená lištou s dĺžkou 3230 mm. Reťaz dosahuje rýchlosť pri maximálnom výkone 13 m/s a jeho rozstup je 3/8" a šírka drážky 1,3 mm. Píla je vybavená olejovou nádržkou a funkciou automatického mazania reťaze. Dĺžka hriadeľa od konca ku kĺbu náklonu nástroja je 70 cm, celý nástroj od kĺbu náklonu meria 35 cm.

Jednoduchá starostlivosť o záhradu

Jednou z hlavných predností je jednoduchá obsluha a nenáročná údržba. Poteší vás aj veľmi nízka hmotnosť prístroja bez nástrojov 2,5 kg a otáčky bez zaťaženia, ktoré dosahujú až 6900/min. Prístroj na údržbu záhrad je vybavený bezpečnostnými prvkami, ako je poistka spúšťania, kovový doraz či obmedzovač pnutia prívodného kábla. Dokonale upravená záhrada je vizitkou každého záhradníka i záhradkárov.

 

Parametre a špecifikácia

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Automatické mazanie reťaze
Súčasťou balenia lišta, Reťaz

Vlastnosti

Pohon Elektrický
Výkon 0,9 kW (1,21 HP)
Dĺžka lišty 23 cm
Počet článkov 36 ks
Hmotnosť 2,2 kg (2 200 g)
Šírka drážky vodiacej lišty 1,3 mm
Rozstup reťaze 3/8"
Kód:  BOW301n
Produktové číslo:  HECHT6903IN1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02