Obnoviť stránku

HECHT 624 BOX

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 624 BOX

Záhradný drvič Hecht 624 BOX bude vaším spoľahlivým pomocníkom pri upratovaní záhrady. Jeho silný motor s príkonom 2500 W ľahko rozdrví vetvy s priemerom až 40 mm bez toho, aby hrozilo jeho zablokovanie. Navyše je motor pre prípad preťaženia vybavený elektrickou ochranou. Na zachytenie drviny je vybavený dostatočne veľkým zberným boxom s objemom 50 litrov, ktorý je upevnený priamo na drvič a dokonale tak zachytí všetok odpad. Veľmi rýchlo a bez akýchkoľvek problémov vám pomôže vytvoriť z nečistôt na záhradke palivo či podklad pre kompost. Navyše je veľmi ľahký, mobilný a vďaka praktickým kolieskam sa s ním môžete pohybovať po celej záhrade.

Práve pri prerezávaní stromčekov a živých plotov sa dôkladným rozdrvením zvyškov konárov vytvára skvelý materiál, ktorým vrátite živiny späť do pôdy. A nielen to! Pod stromami a kríkmi navyše vyzerá veľmi pekne, chráni pred vysychaním, zabraňuje rastu buriny a zlepšuje kvalitu pôdy. Alebo môžete rozdrvený materiál jednoducho spracovať v kompostéri a využiť ho na hnojenie záhonov.

Kľúčové vlastnosti

  • Silný motor
  • Zberný box s objemom 50 litrov
  • Rozdrví vetvy s priemerom až 40 mm
  • Praktické kolieska zaistia ľahkú manipuláciu
  • Hmotnosť len 14 kg
  • Motorová brzda a ochrana proti preťaženiu

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Drviaci mechanizmus Nože
Max. priemer vetvy 40 mm
Príkon 2 500 W
Objem priestoru na drť 50 l
Hmotnosť 14 kg

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Spätný chod, Ochrana pred preťažením, Box na drvinu
Kód:  BOW350b
Produktové číslo:  HECHT624BOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08