Obnoviť stránku

HECHT 5484 SXE

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 5484 SXE

Spoločnosť Hecht je špecialistom na záhradnú techniku, o čom svedčí veľká obľuba záhradníkov naprieč celou Európou. Všetky výrobky sa pýšia vysoko precíznym spracovaním s použitím kvalitných materiálov. Aj napriek tomu je záhradná technika Hecht cenovo dostupná, a preto sa táto značka stala obľúbenou v mnohých odvetviach záhradných potrieb.
Benzínová kosačka s označením 5484 SXE vychádza z osvedčeného modelu 548 SWE. Oproti staršiemu modelu poskytuje niekoľko vylepšení, a to najmä v oblasti štartovania, je totiž vybavená elektronickým štartérom. Energia je dodávaná prostredníctvom malého akumulátora, ktorý je umiestnený v paneli na držadle. Štartuje sa pomocou zapaľovacej skrinky a kľúča na paneli držadla, nehrozí tak, že kosačku naštartujú napr. malé deti. Toto riešenie je tak bezpečné a zároveň uľahčuje obsluhu, ktorú zvládnu staršie osoby. Bola zachovaná aj možnosť štartovať kosačku manuálne pomocou tiahla.

Kľúčové vlastnosti

  • Kolesá na guľôčkových ložiskách
  • Edge Cutting
  • Bočné vyhadzovanie
  • Centrálne nastavenie výšky
  • Mulčovanie
  • Nastavenie výšky rukoväti
  • Pojazd
  • Elektronický štartér

Motor s výkonom 5 HP a obsahom 135 cm3 poháňa rotujúci nôž so záberom 46 cm. Samozrejmosťou je pojazd, ktorý so sebou nesie možnosť nastavenia v štyroch stupňoch od 3 do 4,5 km/h a centrálne nastavenie výšky kosenia, vždy tak nastavíte kosačku podľa stavu trávnika. So špeciálne tvarovaným šasi môžete pohodlne kosiť trávu aj na ťažko dostupných miestach - podľa plotov a múrov (Edge Cutting).
Odporúčaná plocha na kosenie je 1300 m2. Pokosená tráva sa ukladá do priestranného 60 l veľkého zberného koša. Nechýba ani režim mulčovania alebo s bočným vyhadzovaním. Maximálne pohodlie a komfort pri práci zaistí výškovo nastaviteľná rukoväť. Súčasťou dodávky je mulčovací klin a kryt bočného vyhadzovania.
Parametre a špecifikácie:

Odporúčaná plocha:
1200 m2
Hmotnosť:
39,6 kg
Motor:
Hecht 4-taktný
Objem koša:
60 l
Obsah motora:
135 cm3
Pracovný záber:
46 cm
Prevedenie šasi:
Kov
Výkon:
5 HP
Výška zdvihu:
25 - 75 mm
Typ pohonu:
Spaľovací benzínový motor
Akumulátor:
12 V 4,5 Ah

Kód:  BOW105c
Produktové číslo:  HECHT5484SXE5IN1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18