Obnoviť stránku

HECHT 548 SWE

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 548 SWE

 

Spoločnosť Hecht je špecialistom na záhradnú techniku, o čom svedčí veľká obľuba záhradníkov naprieč celou Európou. Všetky výrobky sa chvália vysoko precíznym spracovaním za použitia kvalitných materiálov.  Aj napriek tomu je záhradná technika Hecht cenovo dostupná a preto sa táto značka stala obľúbeným sortimentom v mnohých odvetviach záhradných potrieb.
Benzínová kosačka s označením 548 SWE je perfektne vybavený stroj, ktorý uspokojí väčšinu náročných používateľov a ponúka niekoľko užitočných funkcií. Je totiž vybavená elektronickým štartérom.Energia je dodávaná prostredníctvom malého akumulátora, ktorý je umiestnený v paneli na madle. Štartuje sa s pomocou zapaľovacej skrinky a kľúča na panely madla, nehrozí tak, že kosačku nenaštartujú napr. malé deti. Toto riešenie je bezpečné a zároveň uľahčuje obsluhu, ktorú zvládnu staršie osoby.

Kľúčové vlastnosti

  • Kolesá na guličkových ložiskách
  • Edge Cutting
  • Bočné vyhadzovanie
  • Centrálne nastavenie výšky
  • Pojazd
  • Mulčovanie
  • Nastavenie výšky rukoväte

 

Motor s výkonom 5 HP a obsahom 135 cm3 poháňa rotujúci nôž so záberom 46 cm. Samozrejmosťou je pojazd s rýchlosťou 3,6 km/h   a centrálne nastavenie výšky kosenia, vždy tak nastavíte kosačku podľa stavu trávnika. So špeciálne tvarovanou šasi môžete pohodlne kosiť trávu v ťažko dostupných miestach - podľa plotu a múrov (Edge Cutting). 
Odporúčaná plocha na kosenie je 1200 m2. Pokosená tráva sa ukladá do priestranného 60 l veľkého zberného koša. Nechýba ani režim mulčovania alebo s bočným vyhadzovaním. Maximálne pohodlie a komfort pri práci zaistí výškovo nastaviteľná rukoväť.Súčasťou dodávky je mulčovací klin a kryt bočného vyhadzovania.
Parametre a špecifikácia:
Odporúčaná plocha:
1200 m2
Hmotnosť:
39 kg
Motor:
Hecht 4taktný
Objem koša:
60 l
Obsah motora:
135 cm3
Pracovný záber:
46 cm
Vyhotovenie šasi:
Kov
Výkon:
5 HP
Výška zdvihu:25 - 75 mm
Typ pohonu:
Spaľovací benzínový motor
Akumulátor:
12 V 4,5 Ah
Štart:
elektrický

Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon Benzínový

Motor

Výkon motora 2,4 kW
Typ motora Štvortaktný
Objem motora 135 cm3

Vlastnosti

Hmotnosť 39 kg
Záber 460 mm
Počet nožov 1
Plocha trávnika 1 200 m2
Objem koša 60 l
Materiál koša Plast, Textil
Materiál šasi Kov
Minimálna výška kosenia 25 mm
Maximálna výška kosenia 75 mm

Výbava

Výbava S mulčovaním, S ukazovateľom naplnenia, S centrálnym nastavením výšky kosenia, S bočným vyhadzovaním, S guľôčkovými ložiskami

Typ kosačky

Typ kosačky Rotačná

Pojazd

Pojazd S pojazdom

Elektrický štartér

Elektrický štartér So štartérom
Kód:  BOW105c5
Produktové číslo:  HECHT548SWE5IN1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12