Obnoviť stránku

HECHT 530

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 530

Zháňate špičkovú techniku pre prácu na záhrade? Elektrická strunová kosačka Hecht 530 je vynikajúcim riešením pre úpravu trávy okolo plotov, záhonov, ale aj iných ťažko prístupných miest, ktorá ešte chcete doopravit po pokosení. Zaujme už svojím motorom, ktorého príkon činí 550 W. Ten spoľahlivo poháňa strunovú hlavu. Svojho nového majiteľa navyše príjemne prekvapí svojou vysokou účinnosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon
  • Jednoduché spúšťanie, ovládanie i čistenie
  • Jednoduché prispôsobenie výške obsluhy
  • Široké možnosti nastavenia
  • Poloautomatické odvíjanie struny

Praktické ovládanie

Elektrická strunová kosačka Hecht 530 s pracovným záberom 30 cm má široké možnosti nastavenia a zároveň sa jednoducho ovláda. Teleskopická rukoväť, nastaviteľné madlo a uhol sekacej hlavy sú zárukou, že sa vám bude pracovať úplne skvele, pretože ho možno ľahko prispôsobiť výške obsluhy. Poloautomatické odvíjanie struny je navyše veľkou výhodou pri jej opotrebovaní. Ak sa teda chystáte zdokonaliť starostlivosť o záhradu, zariadenie by v žiadnom prípade nemalo uniknúť vašej pozornosti. 

Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon Elektrický

Typ

Typ Strunová kosačka

Žací systém

Žací systém Struna

Výkon

Výkon 550 W
Kód:  BOW612
Produktové číslo:  HECHT530
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11