Obnoviť stránku

HECHT 405

4,8 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 405

Spoločnosť Hecht je špecialistom na záhradnú techniku, o čom svedčí veľká obľuba týchto výrobkov medzi záhradníkmi naprieč celou Európou. Všetky výrobky sa môžu pochváliť vysoko precíznym vyhotovením s použitím kvalitných materiálov. Aj napriek tomu je záhradná technika Hecht cenovo dostupná, a preto sa táto značka stala obľúbenou v mnohých odvetviach záhradných potrieb.
Medzi tieto produkty patrí aj ručný postrekovač, ktorý by nemal chýbať vo výbave každého, kto vlastní menšiu alebo stredne veľkú záhradu. Tlakový postrekovač Hecht 405 s pretlakovým ventilom je ideálnym prostriedkom na aplikáciu insekticídov, pesticídov, herbicídov alebo hnojív. Objem nádoby je 5 litrov a výbava zahŕňa nastaviteľnú dýzu rozstreku. Maximálny tlak predstavuje až 3 bary a určite oceníte aj malú hmotnosť, len 1,3 kg.
Parametre a špecifikácia:
Hmotnosť:
1,3 kg
Typ pohonu:
ručný
Objem nádrže:
5 l
Maximálny tlak:
3 bary


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ručný tlakový

Vlastnosti

Objem 5 l
Max. tlak 3 bar
Hmotnosť 1,3 kg
Kód:  BOW125a
Produktové číslo:  HECHT405
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07