Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HECHT 3001

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 3001

Praktický kombinovaný stroj môžete použiť ako výkonný fukár, alebo vysávač lístia. Medzi režimom fúkania a vysávania je možné veľmi ľahko prepínať kedykoľvek počas práce. Výkon je tiež ľahko nastaviteľný pomocou malého otočného ovládača. Určite oceníte, že predné držadlo je nastaviteľné na pohodlné držanie a vyváženie stroja. Sacia a fúkacia hubica je teleskopická na nastavenie stroja na požadovanú výšku. Prácu vám uľahčia aj vstavané kolieska na pohodlné vedenie stroja a ramenný popruh na odľahčenie hmotnosti.

Predná strana hubice je vybavená výsuvnými hrabličkami, ktoré v prípade nutnosti uvoľnia lístie zašliapané v tráve. Nasiaknuté lístie je pomocou turbíny s oceľovými nožmi posekané a uložené vo veľkom textilnom vaku. Vďaka tomu je plnenie vaku efektívnejšie a lístie je zároveň lepšie spracované na kompostovanie. Turbína je vybavená krytom, ktorý je možné v prípade upchatia ľahko uvoľniť a priestor vyčistiť. Uľahčite si prácu na záhrade s týmto praktickým pomocníkom pri upratovaní opadaného lístia.

Hlavné prednosti

  • Elektrický vysávač/fúkač lístia
  • Kovový nôž na účinnejšie drvenie
  • Plynulá elektronická regulácia výkonu
  • Nastaviteľná rýchlosť prúdenia vzduchu až 300 km/hod. na ľahké odstraňovanie vlhkého a lepivého lístia
  • Zberný vak: 50 l
  • Teleskopická trubica
  • Ramenný popruh zaistí ľahkú manipuláciu
  • Kolieska
  • Výsuvné hrabličky

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 3 000 W
Objem zberného vaku 50 l
Pohon Elektrický
Hmotnosť 4,8 kg

Funkcie

Funkcie S fúkaním, S drvením

Typ

Typ Vysávač, Fukár

Vlastnosti

Rýchlosť fúkania 300 km/h
Akumulátor Nie
Kód:  BOW141a
Produktové číslo:  HECHT3001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17