Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

HECHT 3000

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 3000

Urobte si poriadok na záhrade a upracte napadané lístie behom okamihu as minimálnou námahou. Praktický kombinovaný vysávač Hecht 3 000 môžete použiť ako výkonný fúkač alebo vysávač lístia. Medzi režimom fúkanie a vysávanie je možné veľmi ľahko prepínať kedykoľvek počas práce. 

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť vysávanie alebo fúkanie
  • Objemný zberný vak
  • Výkonný motor
  • Ramenný popruh pre ľahkú manipuláciu
  • Kolieska
  • Nízka hmotnosť
  • Odľahčenie napnutia kábla na zadnej strane

Praktický pomocník

Srdcom tohoto vysávača je silný elektromotor s príkonom 3 000 W, ktorý dokáže roztočit turbínu až na 14 000 otáčok a produkovať vzduch s prietokom 13 m3 za minútu. Celá konštrukcia je vyrobená z odolného plastu, čo sa kladne odráža na hmotnosti, ktorá sa pohybuje okolo len 4,4 kg. Všetok vysatý odpad sa ukladá do 45l textilného vaku, ktorý sa jednoducho vyprázdňuje rozopnutím zipsu na jeho spodnej strane. Určite oceníte, že pomocné madlo je nastaviteľné pre pohodlné držanie a vyváženie. Prácu vám uľahčia aj vstavané kolieska pre lepšie vedenie stroja a ramenný popruh pre odľahčenie hmotnosti.   

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 3 000 W
Objem zberného vaku 45 l
Pohon Elektrický
Hmotnosť 4,4 kg

Funkcie

Funkcie S fúkaním, S drvením

Typ

Typ Vysávač

Vlastnosti

Rýchlosť fúkania 275 km/h
Akumulátor Nie
Kód:  BOW778a
Produktové číslo:  HECHT3000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08