Obnoviť stránku

HECHT 2416 QT

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 2416 QT

Či už sa chystáte pripraviť zásobu palivového dreva na zimu alebo sa prerezať húštinou za domom, budete potrebovať poriadnu pílu. Elektrická reťazová píla 2416QT spoločnosti Hecht je optimálnym nástrojom práve pre takéto úlohy. Výkonný motor s príkonom 2 400 W dodá dostatočnú silu aj na tuhšie rezivo. Reťaz je mazaná automatickou olejovou pumpou. Stav oleja je možné priebežne vizuálne kontrolovať vďaka priehľadnému ukazovateľu na nádržke. Štandardne dodávaná lišta s dĺžkou 40 cm zvládne prepíliť kdejaký kmeň.

Kľúčové vlastnosti elektrickej píly Hecht 2416QT

  • Vysoký výkon
  • Plynulý rozbeh motora SOFT START
  • Automatická olejová pumpa
  • Bezpečnostná brzda
  • Malá hmotnosť
  • Vybavená rýchloupínaním reťaze (nie je potrebné náradie)
  • Ergonomická rukoväť na pílenie a rezanie

S pílou 2416QT vždy bezpečne zvládnutá práca

Výrobca myslel aj na vaše pohodlie a bezpečnosť a pri práci s motorovou pílou Hecht 2416QT nájdete bezpečnostnú brzdu, ktorá výrazne znižuje nebezpečenstvo úrazu. Popri nej je štandardom aj bezpečnostná spojka, ktorá po uvoľnení hlavného spínača okamžite zastaví motor. Zaiste poteší jednoduché rýchloupínanie reťaze a napnutie reťaze. Vďaka tomu to zvládnete bez použitia náradia, čo je naozaj veľmi praktické a rýchle riešenie. Veľkou výhodou je aj plynulý rozbeh motora SOFT START, ktorý obmedzuje prúdové nárazy pri spustení a vyhadzovanie ističov domových rozvodov sa tak minimalizuje.

 

Parametre a špecifikácia

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Bezpečnostný systém, Automatické mazanie reťaze
Zubová opierka Áno
Súčasťou balenia lišta, Reťaz

Vlastnosti

Pohon Elektrický
Výkon 2,4 kW (3,22 HP)
Dĺžka lišty 40 cm
Počet článkov 57 ks
Hmotnosť 4,7 kg (4 700 g)
Kód:  BOW702n
Produktové číslo:  HECHT2416QT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07