Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HECHT 135 BTS

4,7 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 135 BTS



Praktický benzínový krovinorez Hecht sa stane vaším obľúbeným pomocníkom pri údržbe záhrady. Ak vás trápi vysoká tráva alebo kroviny na zle dostupných miestach, tak práve tento pomocník by vám nemal chýbať. Má dostatočne silný motor s obsahom 33 cm3 a výkonom 1,5 HP, čo poskytuje výbornú dynamiku pri naberaní potrebných pracovných otáčok. Výkon sa prenáša buď na oceľový žací list alebo na strunovú hlavu. Kvalitný trojramenný oceľový kotúč sa nezastaví pred prerastenou húštinou ani menšími drevinami. Nôž možno vymeniť za strunovú poloautomatickú hlavu s odrezávačom struny. Tú využijete predovšetkým pri konečnej úprave okolo plotov, múrov alebo záhonov. Keď je struna opotrebovaná, stačí roztočenou hlavou poklepať o zem a struna sa sama predĺži. Odrezávač ju upraví na potrebnú dĺžku.


Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný motor
  • Trojramenný oceľový kotúč alebo strunová hlava
  • Malá hmotnosť
  • Jednoduchá obsluha
  • Ramenný popruh


K hlavným prednostiam patrí malá hmotnosť (len 6,1 kg) a ramenný popruh, ktorý nesie väčšinu váhy krovinorezu, takže vaše ruky nebudú zbytočne zaťažované. Pohodlné držanie pri práci zaručujú ergonomicky tvarované držadlá, na ktorých je umiestnený spínač plynu s poistkou. Celá rukoväť sa dá nastaviť na optimálny uhol podľa postavy. Vďaka deliteľnému hriadeľu je prístroj ľahko skladovateľný a ľahko ho odveziete aj v aute.

Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon Benzínový

Žací systém

Žací systém Struna, Nôž

Vlastnosti

Typ rukoväti Riadidlá
Vlastnosti rukoväti S nastavením sklonu
Vlastnosti Deliteľný hriadeľ

Motor

Výkon motora 0,9 kW
Typ motora Dvojtaktný
Objem motora 33 cm3

Vlastnosti

Hmotnosť 6,1 kg
Výbava Nastaviteľná rukoväť, Deliteľný hriadeľ
Záber 430 mm
Kód:  BOW132a
Produktové číslo:  HECHT135BTS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08