Obnoviť stránku

Happy Green - Záhradná pivná súprava – 200 cm

4,0 1 hodnotení
106,45 €

Happy Green - Záhradná pivná súprava – 200 cm

Plánujete väčšie party v záhrade a chýba vám miesto na sedenie? Alebo ste majiteľom krčmičky a chcete si k nej zaobstarať záhradku? Kúpte si záhradnú pivnú súpravu Happy Green, ktorú využijete celý rok, pretože je vhodná na umiestnenie vo vnútri aj vonku. A ak ju práve nepoužívate, stačí ju zložiť a schovať do garáže alebo skladu, kde nebude zaberať žiadne zbytočné miesto.

Kľúčové vlastnosti záhradného nábytku Happy Green

  • Záhradná súprava dvoch lavíc a stola
  • Odolný materiál
  • Vysoká nosnosť
  • Jednoduché zloženie aj rozloženie
  • Dlhá životnosť
  • Príjemný vzhľad

Záhradný nábytok Happy Green je odolný a stabilný

Lavice aj stôl súpravy Happy Green majú nohy zelenej farby vyrobené z odolného kovu, ktorý je doplnený prírodným drevom s hrúbkou 2,6 centimetrov. Drevené sedacie plochy sú navyše nalakované, aby sa čo najviac zvýšila ich odolnosť a predĺžila sa tým ich životnosť. Celá súprava je skladacia vďaka jednoducho sklápacím nohám. Stačí stlačiť klapku a odháknuť vzperu. Vďaka záhradnému nábytku Happy Green všetky akcie s priateľmi využijete naplno. Stačí ho zaplniť pivnou pipou a rôznymi pochutinami, a párty sa môže začať.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Hnedá
Materiál Drevo
Počet miest na sedenie 6
Počet stoličiek 0
Počet lavíc 2
Typ V priestore

Stôl

Tvar Obdĺžnik
Otvor na slnečník Nie
Šírka 50 cm
Výška 77 cm

Lavica

Nosnosť 250 kg
Dĺžka 200 cm
Šírka 25 cm
Výška 46 cm
Kód:  A12766
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  50XGDJ8614-200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19