Obnoviť stránku

Gutta Gardentec F4

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gutta Gardentec F4

Venujete sa radi záhradke a chcete začať pestovať zeleninu aj v skleníku? Odolný záhradný skleník Gardentec F4 s rozmermi 300 cm × 227 cm vám to umožní. Hranatý skleník s plochou 6,9 m2 a výškou 200 cm je dodávaný ako stavebnica, ktorú zvládne poskladať každý.

Výhodou skleníka sú silné základové profily. Je stabilný a zároveň nevyžaduje stavbu základov. Skleník je tvorený z hliníkovej konštrukcie o sile plechu 1,2 mm. Ponúka prémiovú ochranu pred prudkým dažďom, krupobitím a skvele izoluje. Pevnosť mu dodáva aj polykarbonátový číry plast Gutttagliss DUAL BOX s hrúbkou 6 mm s UV ochranou.

Hlavné prednosti

  • Nevyžaduje stavbu základov
  • Odolná hliníková konštrukcia
  • Patentovaný spojovací systém
  • Odolnost proti zátěži až 130 kg/m2
  • Súčasťou je montážny návod
  • Vysoká odolnosť proti poveternostným vplyvom
  • Atestácie polykarbonátu GUTTAGLISS na zdravotnú nezávadnosť

Patentovaný spojovací systém

Spomínate si na skleníky, ktoré využívajú pri spájaní jednotlivých dielov spojky? U záhradného skleníka Gardentec sú dutinkové polykarbonátové dosky spojené systémom, ktorý sponky nepoužíva.

Vďaka tomu nedochádza k uvoľneniu sponiek a tým aj dielov. Na polykarbonát GUTTAGLISS je poskytovaná záruka 3 roky a na konštrukciu 15 rokov.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 300 cm
Šírka 227 cm
Výška 200 cm

Vlastnosti

Materiál konštrukcie Hliník
Materiál výplne Polykarbonát
Nutnosť základne Nie
Plocha 6,9 m2
Dvere Pánty
Kód:  GUT003
Produktové číslo:  4290209
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18