Obnoviť stránku

Greenworks GD60LT 60V

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Greenworks GD60LT 60V

Strunová AKU kosačka Greenworks GD60LT je ideálnym pomocníkom na úpravu záhradného porastu. Vďaka akumulátorovej kosačke Greenworks GD60LT dosiahnete dokonalé výsledky aj na ťažko prístupných miestach. AKU technika Greenworks poskytuje veľké množstvo výhod, ktoré vám výrazne uľahčia prácu na záhrade. Pri práci nie ste odkázaní na prekážajúce káble, takže si môžete dopriať voľný pohyb. Pre prácu s AKU náradím Greenworks nie je potrebné použitie benzínu, vďaka čomu šetríte životné prostredie. AKU technika Greenworks je tiež veľmi tichá a jej štartovanie sa vykonáva stlačením tlačidla. Jednu batériu možno využiť na viacerých prístrojoch Greenworks, ktoré si tak môžete postupne doplňovať v priebehu niekoľkých rokov.

Kľúčové vlastnosti strunovej AKU kosačky Greenworks GD60LT 60V


    • Akumulátorová strunová kosačka Greenworks s výkonným bezuhlíkovým motorom
    • Veľmi jednoduchá údržba záhradnej kosačky Greenworks
    • Priemer struny 2 mm
    • Hmotnosť bez batérie 3,5 kg
    • Tichý chod kosačky na trávu
    • Rozmery 92 × 24,4 × 16 cm
    • LED indikátor pre kontrolu stavu batérie
    • Na sekanie drobných drevín aj horšie prístupných miest
    • Záber 40 cm
    • Max. prevádzková doba 25/50/70 min (batéria 2,0 Ah, 4,0 Ah, 6,0 Ah)

    Kvalitná struna s priemerom 2 mm

    Akumulátorová strunová kosačka Greenworks GD60LT patrí k najvýkonnejším AKU strojom vôbec. Priemer struny je 2 mm, takže je sekačka vhodná aj na kosenie drobných drevín. Strunová hlava, s automatickým nastavením dĺžky úderov o zem, umožňuje prácu aj na zle prístupných miestach.

    Tichý chod kosačky na baterku Greenworks

    Akumulátorová strunová kosačka Greenworks GD60LT je vybavená moderným bezuhlíkovým motorom s veľmi tichým chodom. Pre zistenie stavu nabitia batérie slúži praktický LED indikátor. Vyššiu bezpečnosť pri práci so strunovou kosačkou Greenworks GD60LT zaisťuje spínač proti nechcenému spusteniu.

    Ergonomické prvky a voliteľná rýchlosť

    Strunová AKU kosačka Greenworks GD60LT má záber 40 cm. Na uľahčenie práce s elektrickou kosačkou slúžia ergonomické prvky a variabilné nastavenie rýchlosti otáčok. Delená hriadeľ kosačky umožňuje jej pohodlné skladovanie a prepravu. Ide o veľmi silný stroj s takmer nulovými nárokmi na údržbu.


    Parametre a špecifikácia

    Pohon

    Pohon Akumulátorový

    Typ

    Typ Strunová kosačka

    Akumulátor

    Doba chodu 70 min (1,17 h)
    Počet akumulátorov bez aku
    Kód:  MouFi087
    Produktové číslo:  1AKU4003

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB04