Obnoviť stránku

Greenworks GD40BV

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Greenworks GD40BV

Nie je upratovanie lístia práve vašou obľúbenou činnosťou? Nevadí. Aj keď musíte udržiavať naozaj veľký pozemok, môže byť táto nutnosť zvládnutá ďaleko rýchlejšie, než si myslíte. Svoje využitie nájde tento záhradný akumulátorový vysávač aj v prípadoch, keď sa nedá k elektrickej sieti pripojiť. Akumulátorový prevádzku a naozajstný výkon vypočuje všetky vaše najnáročnejšie požiadavky. Nechajte sa zlákať ponukou od spoločnosti Greenworks a prenechajte otravný zber lístia na profíci.

kľúčové vlastnosti

  • moderný dizajn
  • Výkonný a spoľahlivý (bezuhlíkový indukčný motor)
  • Bez náradia je možné prepnú medzi funkciou sania a fúkania
  • nízka hmotnosť
  • Zámok spínača proti nechcenému spusteniu stroja
  • Mäkký povrch rukoväte
  • Možné kombinovať s batériami 40V 4Ah alebo 40V 2Ah
  • LED indikátor stavu nabitia batérie
  • Akumulátor a nabíjačku je potreba dokúpiť zvlášť

Ľahko a rýchlo

Tento bezdrôtový záhradný vysávač lístia disponuje výkonným bezuhlíkovým indukčným motorom s vysokou spoľahlivosťou, technickou vyspelosťou a dlhou životnosťou. Jarné upratovanie nikdy nebol jednoduchšie. Pomocou výkonného motora nafúkate lístie na jednu hromadu, ktorú následne pomocou vysávanie vysajete do veľkého vaku. Odpad je při průchodu vysavačem rozsekán speciální turbínou, která mnohokrát zmenší objem (10:1). Táto nadrvená zmes môže poslúžiť ako základ do kompostéru.
Nízká hmotnost vysavače pouhých 2,7 kg zaručuje optimální komfort a ovladatelnost. Zvoliť si môžete medzi výkonom dosahujúce hodnôt 114 - 280 km / h. Užívateľov určite poteší prítomnosť mäkkého povrchu rukoväte. Prístroj je možné kombinovať s batériami 40V 4Ah alebo 40V 2Ah, tie však nie sú súčasťou balenia. Je potrebné taktiež dokúpiť aj nabíjačku. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Pohon Akumulátorový
Hmotnosť 2,7 kg

Funkcie

Funkcie S fúkaním

Typ

Typ Vysávač
Kód:  GAR238e
Produktové číslo:  24227
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08