Obnoviť stránku

GEKO Sekera, sklolaminátová násada, 600 g, násada 14"

5 1 hodnotení
11,90 €

GEKO Sekera, sklolaminátová násada, 600 g, násada 14"

Potrebujete pomôcť s pravidelným spracovaním dreva? Univerzálna sekera na drevo GEKO je všestranným nástrojom pre základné práce s drevom a rôzne záhradné činnosti. Bude skvelá aj pre chatárov, ktorí potrebujú nasekať drevo na táborák. Sekera na drevo vďaka svojej celkovej dĺžke 39 cm je obzvlášť vhodná pre nadštandardné rozmery polien. Optimálnu konštrukciu podčiarkuje aj hmotnosť 600 g, ktorá doslova pomáha k nabratiu toho správneho švihu aj na surové a tvrdé drevo. So sekerou GEKO vám pôjde práca pekne od ruky.

Kľúčové prednosti sekery GEKO Sekera, sklolaminátová násada, 600 g, násada 14"

  • GEKO sekera je nástroj, ktorý vám uľahčí veľa práce
  • Táto univerzálna sekera je všestranným pomocníkom pri základnom spracovaní dreva
  • Jej celková dĺžka je 39 cm
  • Má hmotnosť 600 g
  • Sekera GEKO bola zhotovená z prvotriednej uhlíkovej ocele
  • Porisko je spracované zo sklolaminátu

Kvalitná čepeľ vám umožní efektívnejšie a rýchlejšie spracovanie dreva

Pre dokonalý výsledok je nevyhnutné mať kvalitné ostrie. Sekera GEKO je vyrobená z prvotriednej uhlíkovej ocele. Uhlíková oceľ je cenená pre svoje výnimočné rezné schopnosti, jednoduchú opracovateľnosť a ľahké brúsenie. Táto oceľ má tú výhodu, že môže byť kovaná s rozličnými vlastnosťami, čo zaistí pevnosť a odolnosť ostria, zatiaľ čo zvyšok čepele si zachováva svoju flexibilitu. Ostrie ponúka špecificky navrhnutý tvar, čo je zárukou jeho dlhšej životnosti bez poškodenia. Určite tiež oceníte, ako hladko môžete sekeru vybrať z kláta.

Výborne sa s ňou manipuluje

Sekera GEKO vám bude verná dlhú dobu. Porisko je zhotovené zo sklolaminátu, čo prispieva k jeho pevnosti a odolnosti. Sklolaminát ponúka nižšiu hmotnosť a zároveň je odolný voči plesniam.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Univerzálna

Dĺžka

Celková dĺžka 39 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 600 g

Vlastnosti

Materiál poriska Sklolaminát
Materiál hlavy Uhlíková oceľ
Kód:  AUPHo139
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G72220

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08