Obnoviť stránku

Gardena Štartovacia súprava Pipeline

Garancia najlepšej ceny
89,90 €

Gardena Štartovacia súprava Pipeline

Štartovacia sada Gardena Pipeline umožní inštaláciu systému Pipeline a zaručí účinný spôsob zavlažovania vašej záhrady. Obsahuje pripojovaciu sadu systému Maxi-Flow, pripojovaciu škatuľu, 2 vodné zásuvky, T-kus, 3 spojky a odvodňovací ventil. Voda je pritom privádzaná z vodovodného kohútika cez pripojovaciu hadicu do podzemného potrubia. Vodné zásuvky potom slúžia ako pripojovacie výstupy na hadicu či ako samostatné pripojovacie zariadenia Pipeline, ako je výkyvný zavlažovač či záhradný vodovodný kohútik. Vodná zásuvka zaistí pohodlný prístup k vode na akomkoľvek mieste v záhrade, teda presne tam, kde ju najviac potrebujete. Vybavená je navyše automatickým uzatváracím ventilom, vďaka čomu pri výmene zavlažovacieho systému nestratíte ani kvapku vody.

Kľúčové vlastnosti štartovacej sady Gardena Pipeline

  • Štartovacia sada zaručí účinný spôsob zavlažovania záhrady
  • Obsahuje pripojovaciu sadu systému Maxi-Flow, pripojovaciu škatuľu, 2 vodné zásuvky, T-kus, 3 spojky, odvodňovací ventil a zavlažovač
  • Voda je privádzaná z vodovodného kohútika cez pripojovaciu hadicu do podzemného potrubia
  • Vodné zásuvky slúžia ako pripojovacie výstupy na hadicu či ako samostatné pripojovacie zariadenia Pipeline
  • Zaistí pohodlný prístup k vode na akomkoľvek mieste na záhrade
  • Disponuje dosahom 3 – 18 m a šírkou postreku 3 – 12 m
  • Je možné ručne otočiť o 360° a prispôsobiť ho tak zavlažovacej ploche
  • Súčasťou sady Gardena Pipeline je tiež odvodňovací ventil určený na automatické vypúšťanie vody zo systému
  • Inštaluje sa v najnižšom bode systému
  • Vďaka nemu je celý systém mrazuvzdorný
  • Pripojovacia škatuľa rovnako ako vodné zásuvky sú opatrené filtrom na nečistoty
  • Štartovaciu sadu Gardena Pipeline je možné rozširovať o ďalšie Pipeline komponenty

Výkyvný zavlažovač Pipeline zavlaží plochu s veľkosťou 9 – 216 m2

Pomocou výkyvného zavlažovača Pipeline zavlažíte plochu s veľkosťou 9 – 216 m2, a to bez tvorby kaluží, lebo zaistí rovnomerné zavlažovanie. Disponuje dosahom 3 – 18 m a šírkou postreku 3 – 12 m. Dosah aj šírku pritom je možné nastaviť ovládaním prietoku vody. Zavlažovač môžete ručne otočiť o 360° a prispôsobiť ho tak zavlažovacej ploche. Opatrený je navyše integrovaným filtrom, ktorý zamedzí upchatiuzariadenia nečistotami. Jeho trysky sú vyrobené z mäkkého plastu, čo uľahčí odstránenie prípadných usadenín vodného kameňa. Výkyvný zavlažovač nie je súčasťou balenia.

Štartovaciu sadu Gardena Pipeline je možné rozširovať o ďalšie Pipeline komponenty

Súčasťou sady Gardena Pipeline je tiež odvodňovací ventil, ktorý je určený na automatické vypúšťanie vody zo systému, akonáhle ho vyradíte z prevádzky. Vďaka nemu je celý systém mrazuvzdorný a inštaluje sa v najnižšom bode systému. Pripojovacia škatuľa rovnako ako vodné zásuvky sú opatrené filtrom na nečistoty, ktorý chráni pred cudzími časticami. Filtre pritom môžete jednoducho vybrať a vyčistiť pod tečúcouvodou. Všetko príslušenstvo v sade je vyrobené z veľmi kvalitných materiálov a odolné je aj voči UV žiareniu. Štartovaciu sadu Gardena Pipeline je možné tiež rozširovať o ďalšie Pipeline komponenty.


Parametre a špecifikácia

Účel použitia

Použitie vodného filtra na zavlažovanie záhrady
Kód:  GARD579
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  970548001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01