Obnoviť stránku

Gardena - Multifunkčná sprcha, Premium

4,8 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
31,90 €

Gardena - Multifunkčná sprcha, Premium

Aby bola vaša záhradka ako zo škatuľky, je potrebné sa o ňu dobre starať. Vysadeným rastlinám je nutné dodať kvalitnú zeminu, hnojiť ich, zastrihávať a v neposlednom rade tiež zalievať. So zalievaním vám pomôže zavlažovacia pištoľ na hadicu Gardena Premium. Na pištoli si môžete zvoliť päť zavlažovacích obrazcov, podľa toho, či chcete práve zavlažovať citlivé sadenice alebo sa chystáte pištoľ využiť pri čistiacich prácach. So zavlažovacou pištoľou sa veľmi ľahko manipuluje a vďaka kvalitným materiálom, z ktorých je vyrobená, je zaručená jej extrémne dlhá životnosť.

Kľúčové vlastnosti zavlažovacej pištole Gardena Premium

  • Zavlažovacia pištoľ Gardena Premium na hadicu
  • Pre zavlažovanie a čistenie
  • Päť postrekovacích obrazcov
  • Praktická manipulácia
  • Ľahké čistenie
  • Kvalitné spracovanie
  • Extrémne dlhá životnosť

Päť zavlažovacích obrazcov – päť rôznych možností

Chystáte sa zavlažovať citlivé sadeničky rastlín? Na zavlažovacej pištoli vyberte jemnú hmlu. Presné zavlažovanie vysadených plôch a záhonov zas zaručí mäkký alebo perličkový prúd. Plný alebo plošný lúč sa dá využiť napríklad, pri čistiacich prácach. Je len na vás, aký zavlažovací obrazec zvolíte, pri pištoli Gardena Premium ich máte na výber hneď päť.

Extrémne dlhá životnosť

Zavlažovacia pištoľ Gardena Premium je vyrobená kombináciou mäkkých plastových prvkov, ktoré poskytujú bezpečné uchopenie a kovových prvkov, vďaka ktorým je pištoľ výnimočne pevná. Časti na sprchovej hlavici a rýchlospojke sú vyrobené z kovu, čo produktu zaručuje veľmi dlhú životnosť.

Jednoduché čistenie

Zavlažovacia pištoľ Gardena Premium obsahuje integrované sitko na nečistoty, ktoré zachytáva hrubé nečistoty a bráni ich vniknutiu do pištole. Filter je možné zo zavlažovacej pištole ľahko odňať.

Parametre a špecifikácia

Typ zavlažovača

Typ zavlažovača Pištoľ

Vlastnosti

Počet funkcií 5 ks
Vlastnosti Aretácia spúšte

Vlastnosti

Zapichovací nie
Typ pripojenia Rýchlospojka
Kód:  GAR18317-20
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  18317-20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18