Obnoviť stránku

Gardena domáci vodný automat 3500/4E Classic

4,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
187,90 €

Gardena domáci vodný automat 3500/4E Classic

S domácou vodárňou Gardena automat 3500/4E Classic s výkonom 800 W ušetríte a zároveň budete chrániť životné prostredie. Vodáreň má integrovanú elektroniku, ktorá sa stará o zapínanie a vypínanie podľa aktuálnej potreby. Čerpadlo môžete použiť napr. na zavlažovanie záhrady vodou zo studne, na zaistenie vody na splachovanie WC alebo na dodávky menšieho množstva vody automatickej práčke. Vodáreň Gardena automat 3500/4E Classic dokáže dodať až 3 500 litrov tekutín za hodinu do výšky až 40 metrov. Vďaka ergonomickému držadlu a váhe iba 8 kg ho môžete prenášať podľa potreby. Veľký plniaci otvor na naplnenie čerpadla pred spustením umožňuje jednoduchú manipuláciu. Na domácej vodárni nájdete aj QR kód s odkazom na stránky, kde sa dozviete podrobnejšie informácie o čerpadle, tipy na riešenie problémov a ďalšie návody. Na zimu je možné vodáreň jednoducho vyprázdniť pomocou vypúšťacej skrutky.

Hlavné prednosti – Gardena automat 3500/4E Classic

  • Domáca vodáreň s elektronickým riadením prevádzky
  • Úspora elektrickej energie = úspora peňazí
  • Čerpadlo s výkonom 800 W
  • Vodáreň dodá až 3 500 litrov tekutín/hodinu
  • Moderný diagnostický systém chýb
  • Ergonomické držadlo pre ľahkú manipuláciu
  • Bezpečnostné prvky
  • Kvalita značky Gardena

Ochrana a diagnostika

Moderná riadiaca elektronika spolu s riadiacim ventilom zaručuje rýchle sanie. Elektronika má špeciálny program pre čerpanie nízkeho objemu vody. Diagnostický systém dokáže odhaliť aj prípadné poruchy vo vodoinštalácii, napr. kvapkajúce kohútiky, pretekajúcu nádrž WC a pod. Všetko je prehľadne indikované pomocou LED kontroliek. Pri nedostatku čerpaného média vstupuje do hry poistka, ktorá čerpadlo zastaví. Podobná tepelná poistka zaisťuje ochranu pred prehriatím. Domáca vodáreň Gardena obsahuje veľkoobjemový filter s jemnými okami, ktoré chránia čerpadlo pred nečistotami a pieskom.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dopravná výška 40 m
Dĺžka kábla 1,5 m
Hmotnosť 8,3 kg
Max. samonasávacia hĺbka 7 m
Max. tlak 4 bar
Ochrana chodu na sucho Áno
Smart Nie
Prietok 3 500 l/h
Výkon 800 W
Druh ponorného čerpadla Tlakové, Na čistú vodu
Plavákový spínač Nie
Kód:  GAR1757-20
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1757-20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08