Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gardena - Domáca vodáreň 3000/4 eco Classic

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gardena - Domáca vodáreň 3000/4 eco Classic

Domáca vodáreň Gardena 3000/4 eco Classic s výkonom 650 Wattov dokáže za hodinu prečerpať až 2 800 litrov tekutín. Použitie vodárne je veľmi široké. Automaticky zaistí čerpanie vody zo studne, cisterny alebo sudu s dažďovou vodou do záhrady alebo domácnosti. Vďaka plnej automatizácii sa sama zapína a vypína, čo vám ušetrí energiu. Vodáreň Gardena 3000/4 eco Classic je osadená veľkoobjemovou nádržou s objemom 24 litrov, ktorá je počas 5 rokov úplne bezúdržbová. Následne stačí vymeniť membránu a doplniť vzduch. Na zvýšenie ochrany je k dispozícii integrovaný predfilter, ktorý čerpadlo ochráni pred nečistotami a pieskom. Pomocou ručne nastaviteľného kontrolného ventilu môžete optimalizovať samonasávanie. Prehľad  výkonu vodárne ponúka aj integrovaný manometer a tlakový spínač. Čerpadlo nie je vhodné na čerpanie slanej vody, horľavých látok či potravín. Ak je uložené vonku, pred príchodom mrazov je nutné pomocou vypúšťacej skrutky vypustiť všetku kvapalinu.

Hlavné prednosti – Gardena 3000/4 eco Classic

  • Kompaktná domáca vodáreň s výkonom 650 W
  • Rýchlosť čerpania až 2 800 litrov za hodinu
  • Eco režim ušetrí až 15 % energie
  • Plnoautomatické zapínanie a vypínanie
  • Čerpadlo vhodné na čerpanie zo studní, nádrží a pod.
  • Bezúdržbová nádrž s objemom 24 litrov
  • Ochrana vodárne pred prehriatím
  • Značková kvalita Gardena

Špeciálny režim Eco a bezpečnosť

Pri nastavení tzv. režimu Eco ušetríte v porovnaní s bežnou prevádzkou až 15 % energie. To sa samozrejme prejaví aj na finančnej úspore za prevádzku čerpadla. V okamihu, keď sa čerpadlo začne prehrievať (napr. keď kvapalina nemôže odtekať), vstúpi do hry tepelná poistka, ktorá čerpadlo vypne. Tým zabráni prípadnému poškodeniu čerpadla. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dopravná výška 40 m
Hmotnosť 14 kg
Max. samonasávacia hĺbka 8 m
Max. tlak 4 bar
Objem tlak. nádrže 24 l
Ochrana chodu na sucho Nie
Smart Nie
Prietok 2 800 l/h
Výkon 650 W
Druh ponorného čerpadla Tlakové, Na čistú vodu
Plavákový spínač Nie
Kód:  GAR1753-20
Produktové číslo:  1753-20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12