Obnoviť stránku

Gardena, čistiaci postrekovač Comfort

3,5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Gardena, čistiaci postrekovač Comfort

Aby bola vaša záhradka ako zo škatuľky, je potrebné sa o ňu dobre starať. Vysadeným rastlinám je nutné dodať kvalitnú zeminu, hnojiť ich, zastrihávať a v neposlednom rade tiež zalievať. So zalievaním vám pomôže zavlažovacia pištoľ na hadicu Gardena Comfort. Pištoľ má viac postrekovacích obrazcov, na zavlažovanie sa vám bude hodiť jemná hmla, naopak, na čistenie intenzívnych škvŕn zase plný prúd. So zavlažovacou pištoľou sa veľmi ľahko manipuluje a vďaka kvalitným materiálom, z ktorých je vyrobená je zaručená jej extrémne dlhá životnosť.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho postrekovača Gardena Comfort

  • Čistiaci postrekovač Gardena Comfort na hadicu
  • Pre zavlažovanie a čistenie
  • Pre čistenie intenzívnych škvŕn
  • Praktická manipulácia
  • Ľahké čistenie
  • Kvalitné spracovanie
  • Extrémne dlhá životnosť
  • Ochrana pred mrazom

Zavlažovanie aj čistenie s postrekovačom Gardena

Vodný lúč pištole Gardena Comfort je možné nastaviť od jemnej hmly až po plný prúd. Pištoľ je tak určená ako na zavlažovanie, tak na čistenie intenzívnych škvŕn.

Praktická manipulácia

Mäkké plastové prvky pištole Comfort poskytujú bezpečné uchopenie a vďaka ergonomicky tvarovanému spúšťaču s integrovaným uzáverom a reguláciou prietoku vody jedným prstom veľmi uľahčujú manipuláciu.

Ochrana proti mrazu

Vďaka integrovanej modernej funkcii ochrany proti mrazu sa nemusíte obávať poškodenia výrobku ani v prípade, že poklesnú teploty.

Parametre a špecifikácia

Typ zavlažovača

Typ zavlažovača Pištoľ

Vlastnosti

Vlastnosti Aretácia spúšte

Vlastnosti

Zapichovací nie
Typ pripojenia Rýchlospojka
Kód:  GAR18303-20
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  18303-20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14