Obnoviť stránku

Gardena box na záhradnú hadicu RollUp S tyrkysový

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
123,90 €

Gardena box na záhradnú hadicu RollUp S tyrkysový

Gardena box RollUp S

Flexibilný box na zavlažovanie menších záhrad

Box Gardena RollUp S je vhodná voľba do každej záhrady. Jedná sa o bubon na hadici s kovovým hrotom, ktorý slúži na zapichnutie do zeme kdekoľvek chcete. Box je vyrobený z veľmi kvalitných materiálov zaisťujúcich dlhú životnosť a vysokú odolnosť. Box Gardena RollUp S slúži na chránené uskladnenie hadice a disponuje automatickým navíjaním so systémom RollControl. V balení je pružná pripojovacia hadica, postrekovač a montážny materiál. Hadicový box je možné otáčať o 360 °.

Záruka Gardena

5-ročná predĺžená záruka

Registrujte produkt do 3 mesiacov od zakúpenia na stránkach výrobcu a získajte úplne zadarmo predĺženú záruku.
Gardena box RollUp S

Box na záhradnú hadicu Gardena RollUp S, tyrkysový a jeho kľúčové vlastnosti

  • Box na záhradnú hadicu Gardena RollUp sa ľahko používa
  • Možno ho zapichnúť do zeme na ľubovoľné miesto
  • Disponuje automatickým navíjaním s technológiou RollControl
  • Vrátane hadice, postrekovača, pripojovacích prvkov a montážneho materiálu
  • Integrovaná vodiaca cievka
  • 15-metrová hadica súčasťou balenia
  • Z kvalitných materiálov pre vysokú odolnosť voči mrazu aj UV žiareniu
  • Možnosť otáčania o 360° na bezproblémové používanie
  • Pomocou šróbenia na kohútik a rýchlospojok je možné hadicu jednoducho predĺžiť či k nej pripojiť ďalšie kompatibilné príslušenstvo Original Gardena
Gardena box RollUp S

Technológia RollControl

Stačí ľahko zatiahnuť za koniec hadice a dôjde k zopnutiu integrovanej oceľovej pružiny, ktorá 15 metrovú hadicu automaticky navinie. Technológia RollControl zaisťuje pomalé a bezpečné navíjanie. Nezáleží na tom, aká dlhá hadica je, alebo koľko jej máte vytiahnuté. Integrovaná vodiaca cievka zaistí rovnomerné navíjanie bez zalamovania alebo uzlovania. Box na hadicu Gardena RollUp S odolá UV žiareniu aj mrazom, čo bolo dosiahnuté použitím kvalitných materiálov.

Gardena box RollUp S

Gardena Box RollUp S sa ľahko používa

Vytiahnutá hadica z boxu RollUp S sa automaticky zafixuje v požadovanej dĺžke. Toho bolo dosiahnuté pomocou krátkych uzamykacích bodov. Bubon na hadici môžete umiestniť kdekoľvek v záhrade, pretože sa dá ľahko otočiť o 360°. Vy sa budete môcť vydať sa tak do ľubovoľného kúta záhrady. Súčasťou balenia je všetko potrebné, takže po inštalácii je možné box ihneď začať používať. Súčasťou je aj postrekovač s dvoma rôznymi možnosťami postreku.

Gardena box RollUp S

Odolné a pevné vyhotovenie

Na pevné a stabilné uchytenie boxu Gardena RollUp S slúži dodávaný zemniaci hrot, ktorý ľahko zavrtáte do zeme. Jeho zavŕtanie uľahčuje aj dodávaná montážna tyč. Tá sa dá po použití uložiť do zemniaceho hrotu. Následne potom už iba pripevníte box Gardena RollUp S a môžete sa pustiť do kropenia, zavlažovania či napúšťania.

Obsah balenia: 1× box na záhradnú hadicu RollUp S, 1× bodec vrátane montážnej pomôcky, 1× 1,5-metrová pripojovacia hadica, 3× prípojka na vodovodný kohútik, 2× hadicová spojka, 1× vodný uzáver, 1× čistiaca tryska, 1× viečko

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Navíjanie Automatické

Rozmer

Šírka 54 cm
Hĺbka 23,5 cm
Výška 43,7 cm
Kód:  GARD650
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  970472901
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02