Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gardena B/S-M classic

4,9 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Gardena B/S-M classic

Záhradné nožnice na konáre Gardena B/S-M sú ideálnym nástrojom na úpravu každej záhrady. Na nožniciach si môžete vybrať 2 šírky roztvorenia rukoväti a priemer strihu. Vďaka 2 brúseným čepeliam získate s nožnicami Gardena B/S-M čistý a presný strih za každej situácie. K dispozícii je praktický uzáver pre bezpečné skladovanie anastavenie roztvorenia rukoväti. Na záhradných nožniciach na konáre Gardena B/S-M oceníte ergonomickú rukoväť s mäkkými protišmykovými prvkami, ktoré zaisťujú pevné držanie a pohodlnú manipuláciu. Záhradné nožnice na konáre Gardena B/S-M sú ideálne pre konáre do priemeru 22 mm a strihanie kvetín či mladých, čerstvých výhonkov.

Kľúčové vlastnosti záhradných nožníc Gardena Classic B/S-M


    • Brúsené čepele zaisťujú presné a čisté strihanie
    • Nastaviteľné roztvorenie rukoväti a priemer strihu
    • Ergonomické rukoväti s mäkkými protišmykovými prvkami
    • Maximálny priemer strihu záhradných nožníc Gardena Classic B/S-M je 22 mm
    • Praktický uzáver zaisťuje bezpečné skladovanie a nastavenie roztvorenia rukoväti
    • Nožnice Gardena Classic B/S-M sa skvele hodia na strihanie konárov, kvetín či mladých výhonkov
    • Gardena Classic B/S-M sú vyrobené v Nemecku, takže si môžete byť istí ich kvalitou
    Gardena Classic B/S-M

    Voliteľné nastavenie na niekoľko polôh

    Záhradné nožnice na konáre Gardena B/S-M ponúkajú nastaviteľné polohy. K dispozícii sú 2 šírky roztvorenia rukoväti a 2 priemery strihu, takže si ľahko vyberiete požadovaný variant. Vďaka praktickému uzáveru je nastavenie roztvorenia rukoväti nožníc Gardena B/S-M maximálne bezpečné. Uzáver rovnako umožňuje pohodlné a bezpečné skladovanie.

    Gardena Classic B/S-M

    Nožnice Gardena Classic B/S-M majú protišmykovú ergonomickú rukoväť

    Vďaka ergonomickej rukoväti sa záhradné nožnice na konáre Gardena B/S-M veľmi dobre držia a práca s nimi je pohodlná i pri dlhšom použití. Horná časť rukoväti je navyše osadená mäkkými protišmykovými prvkami, ktoré poskytujú pevné držanie a v každej pozícii sú šetrné k zápästiu. 

    Gardena Classic B/S-M

    Gardena Classic B/S-M disponujú brúsenými nožmi

    Záhradné nožnice na konáre Gardena B/S-M sú vybavené 2 brúsenými nožmi, ktoré sú zárukou presného a čistého strihu. Nožnice sú ideálne, napríklad na strihanie kvetín či mladých, čerstvých výhonkov. Poradí si s konármi do priemeru 22 mm. Čepele sú z antikorovej ocele, takže sa na ne môžete plne spoľahnúť.

    Gardena Classic B/S-M

    Na nožnice Gardena Classic B/S-M sa môžete spoľahnúť

    Záhradné nožnice Gardena Classic B/S-M sú vyrobené v Nemecku, čím si môžete byť istí ich maximálnou funkčnosťou, spoľahlivosťou a kvalitou.


    Parametre a špecifikácia

    Základné parametre

    Rezný systém Dvojčepeľové
    Maximálna dĺžka 1 170 mm
    Maximálny priemer strihu 22 mm
    Hmotnosť 209 g

    Vlastnosti

    Typ Jednoručné
    Pohon Ručný
    Vlastnosti Ergonomická rukoväť, Protišmykové, Nastavenie rozovretia rukovätí, Nastaviteľný priemer strihu, Zamykací systém
    Materiál čepele Nehrdzavejúca oceľ
    Materiál rukoväti Plast
    Kód:  GARD038
    Záruka: 24 mesiacov
    Produktové číslo:  967048001
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB16