Obnoviť stránku

Gardena adaptér na vnútorné vodovodné kohútiky

4,8 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Gardena adaptér na vnútorné vodovodné kohútiky

Pokiaľ potrebujete dostať vodu na balkón či terasu, využite adaptér Gardena. Ľahko prepojí váš balkón s vodovodným kohútikom. V balení nájdete aj potrebný kľúč na montáž. Kvalitou adaptéra Gardena si môžete byť istí. Jeho výroba pochádza z Nemecka. Je kompatibilný so všetkými bežnými vodovodnými kohútikmi s vnútorným závitom M 24 × 1 alebo vonkajším závitom M 22 × 1. Adaptér nie je určený pre beztlakové alebo nízkotlakové ohrievače vody. Teraz ľahko napustíte bazénik alebo napríklad akvárium.

Kľúčové vlastnosti adaptéra Gardena

  • Adaptér Gardena prinesie vodu na váš balkón
  • Ľahko prepojí terasu s vodovodným kohútikom
  • V balení je potrebný kľúč na montáž
  • Adaptér Gardena je vyrobený v Nemecku
  • S adaptérom ľahko naplníte akvárium či bazénik

Návod:
Pripevnenie adaptéra k vášmu kohútiku je možné vykonať niekoľkými jednoduchými krokmi. Pomocou dodaného kľúča je utiahnutie závitov hračkou. Potom nasadíte adaptér na závity a presuniete posuvník. Posunutím ho pripevníte k závitu. Akonáhle máte hotovo, môžete pripojiť hadicu. Posunutím posuvníka v opačnom smere sa adaptér uvoľní a dá sa ľahko z kohútika stiahnuť.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Adaptér

Typ zavlažovača

Typ zavlažovača Príslušenstvo

Vlastnosti

Zapichovací nie
Typ pripojenia Rýchlospojka
Kód:  GARD615
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  18210-20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02