Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Gardena 135P

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
30,90 €

Gardena 135P

Záhradná pílka Gardena 135P patrí k novej generácii pílok Gardena. Výborne sa hodí na prerezávanie tenších vetiev, je odolná proti korózii. Pílku môžete mať stále po ruke vďaka ľahkému skladaniu. Ľahkým otváraním pomocou palca bude pílka vždy pripravená na rezanie. Pílku je možné zablokovať v troch rôznych polohách. Pílový list má presný rez aj s vynaložením malej sily. Rukoväť má ergonomický, mierne šikmý tvar, ktorý zaistí pohodlné a bezpečné držanie. Praktická stopka na konci rukoväte zabraňuje skĺznutiu ruky pri práci. Na cestách určite oceníte nízku hmotnosť pílky, ktorá však nemá vplyv na jej účinnosť. 

Kľúčové vlastnosti záhradnej pílky Gardena 135P

  • Možnosť zablokovania pílky Gardena 135P v rôznych polohách
  • Impulzne kalené presné ozubenie s trojitým výbrusom
  • Ľahké otváranie pílky Gardena 135P pomocou palca
  • Stopka na rukoväti zabraňujúce skĺznutiu ruky
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Vysúvacia
Dĺžka listu 135 mm
Kód:  GARD032
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  967238401
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09