Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Forestina Univerzálne záhradné hnojivo 10 kg

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Forestina Univerzálne záhradné hnojivo 10 kg

Univerzálne hnojivo FORESTINA 10 kg je granulované hnojivo s optimálnym pomerom živín, ktoré je vhodné použiť na celú záhradu. Hnojivo FORESTINA dodá potrebnú výživu jahodám, ružiam, ihličnanom, ovocným stromom, zemiakom, okrasným rastlinám, drobnému ovociu a dokonca aj trávniku. Ideálna doba pre realizáciu hnojenia pritom predstavuje celé vegetačné obdobie, februárom počínajúc a októbrom končiac.

Kľúčové vlastnosti univerzálneho hnojiva FORESTINA 10 kg

  • Hnojivo FORESTINA s univerzálnym využitím
  • Vhodné pre jahody, ruže, ihličnany, ovocné stromy aj trávnik
  • S optimálnym pomerom živín
  • Veľmi jednoduché použitie
  • Hnojivo FORESTINA možno aplikovať aj pri výsadbe

Veľmi jednoduché použitie hnojiva FORESTINA 

Univerzálne hnojivo FORESTINA 10 kg nevyžaduje žiadnu špeciálnu aplikáciu. Stačí ho rovnomerne rozhodiť a následne zapraviť do pôdy. Hnojivo môžete tiež aplikovať priamo k rastlinám pri výsadbe. Po hnojení je vhodné vykonať zálievku, prípadne hnojivo aplikovať pred dažďom, aby došlo k využitiu všetkých živín, ktoré obsahuje.

Hmotnosť:
10 kg

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie Minerálny

Určenie

Určenie Univerzálne
Kód:  FORE049
Produktové číslo:  23590229

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09