Obnoviť stránku

FLORIA Trávnikové hnojivo HNOJÍM 1× ROČNE 2,5 kg

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

FLORIA Trávnikové hnojivo HNOJÍM 1× ROČNE 2,5 kg

Trávnikové hnojivo Floria Hnojím 1× ročne 2,5 kg sa vyznačuje vysokou kvalitou. Špičkovo spracované suroviny zaručujú perfektnú starostlivosť o váš trávnik. Hnojivo obmedzuje straty živín a zabezpečuje vyrovnaný rast trávnika. Postačí jedna aplikácia za 6 mesiacov.

Kľúčové vlastnosti trávnikového hnojiva Floria Hnojím 1× ročne 2,5 kg

  • Vysoká kvalita a špičkovo spracované suroviny
  • Obmedzuje straty živín
  • Zaisťuje vyrovnaný rast trávnika
  • Dlhodobé pôsobenie
  • Postupné uvoľňovanie živín
  • Používa sa na jar po vertikulácii

Dlhodobý účinok

Hnojivo na trávnik Hnojím 1× ročne 2,5 kg pôsobí dlhodobo a udržuje uvoľňovanie živín pod kontrolou. Korene tráv tak získavajú živiny potrebné pre rast presne v takom množstve aké je potrebné pre krásne hustý a zelený trávnik.

Aplikácia

Trávnikové hnojivo Floria Hnojím 1× ročne 2,5 kg sa používa na jar, ihneď po vertikulácii alebo 1 a ž 2 dni po kosení. Granule rovnomerne rozhádžte na suchý trávnik, pri väčších plochách použite posypový vozík. Hnojenie týmto prostriedkom sa vykonáva od apríla do mája – živiny sa tak budú kontrolovane uvoľňovať až do konca augusta. Na jeseň používajte špeciálne jesenné hnojivá, ktorá ochránia váš trávnik pred vymrznutím. Toto hnojivo je vhodné tiež na prípravu pôdy pred výsevom.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie trávnik

Vlastnosti

Aplikácia Počas vegetácie
Hmotnosť 2,5 kg
Vlastnosti Granule
Kód:  AGRO009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  008410

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17