Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FLORIA Trávniková náplasť 3 v 1, 1 kg

4,6 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

FLORIA Trávniková náplasť 3 v 1, 1 kg

Trávniková záplata 3 v 1 je špeciálne zostavená zmes zo substrátu, osiva a hnojiva. Substrát je špeciálne vytvorený pre trávniky a navyše je obohatený o kokosové vlákno. Zaisťuje dobrú vzdušnosť a fixáciu vlahy, ktorá je pre schádzanie tráv zásadný. Táto zmes nájde uplatnenie vtedy, keď po zime nájdete v trávniku miesta poškodené plesňou snežnou, vychodené plochy či miesta poškodené hrou detí alebo psích miláčikov. Využiť ju môžete s výhodou aj po jarnej vertikulácii (odstránenie machu).

Kľúčové vlastnosti trávnikovej náplasti Floria 3 v 1

  • Rýchla oprava trávnika
  • Kombinácia substrátu, osiva a hnojiva
  • Jednoduché použitie
  • Na jarnú aplikáciu
  • Substrát s kokosovým vláknom

Jar je správna doba na trávnikovú náplasť Floria 3 v 1

Jar je tá pravá doba na aplikáciu, pretože teploty sú ideálne a pri optimálnej zálievke trávne semeno dobre schádza. Počas leta sú teploty spravidla vyššie, extrémne rýchlo vysúšajú pôdu a schádzanie osiva je značne obmedzené. Počas jesene sa už v našich zemepisných šírkach končí vegetatívne obdobie väčšiny rastlín, vrátane tráv. Preto je jar jediným vhodným obdobím a v momente, keď začne osivo klíčiť, musíme dozerať na pravidelnú zálievku, aby osivo nevyschlo.

Kód:  AGRO013
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  008216

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09