Obnoviť stránku

FLORIA Travin 8 kg vedierko

4,8 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
41,90 €
Pri kúpe 1-2 ks 41,90 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 38 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 36,28 €/ks

FLORIA Travin 8 kg vedierko

Starostlivosť o trávnik zahŕňa predovšetkým hnojenie a ochranu pred burinami. Najmä na jar dochádza k zvýšenému prírastku trávniku a s tým spojenému vyššiemu výskytu buriny. Rast buriny možno obmedziť kosením, je však vhodné použiť aj ochranu v podobe herbicídov. Floria Travin 8 kg je hnojivo na trávniky, ktoré poskytuje modernú a jednoduchú likvidáciu burín. Hnojivo s prídavkom selektívnych herbicídov a zeolitu nie je rozpustné vo vode a v pôde pôsobí až 2 mesiace. Vďaka mechanizmu účinku je prípravok bezpečný pre deti aj domácich miláčikov. Bezpečný pohyb po trávniku je možný už 24 hodín po aplikácii.

Hlavné prednosti hnojiva Florin Travin 8 kg

  • Poskytuje hnojenie aj ochranu pred burinami
  • Jednoduchá aplikácia
  • Pôsobí až 2 mesiace
  • Po 24 hodinách bezpečný pre deti i domácich miláčikov
  • Bezpečne likviduje dvojklíčnolistové buriny a vyživuje trávnik
  • Dávkovanie: 30 g/m2
  • ,,Inteligentné" hnojivo, ktoré rozpozná trávu od buriny
  • Šetrné – zabraňuje spáleniu trávnika

Jednoduché použitie

Prípravok Florin Travin 8 kg jednoducho aplikujete priamo do trávnika, kde začne likvidovať dvojklíčnolistové buriny a zároveň váš trávnik vyživuje. Hnojivo s obsahom zmesi hnojív N - P - K (14,1 - 3,8 - 5,1) + 1,4 % Mg sa dávkuje v množstve 30 g/m2. Po aplikácii je vhodné trávnik zaliať alebo počkať na zrážky, aby došlo k rýchlejšiemu vyplaveniu živín. Ošetrenie je možné opakovať po 2 mesiacoch. Nikdy neaplikujte prípravok na priamom slnku za teplôt vyšších ako 25 °C.

Inteligentné hnojivo s tromi funkciami

Trávnikové hnojivo Floria Travin 8 kg vykonáva hneď tri funkcie naraz: vyživuje trávnik vďaka hnojivu NPK, likviduje dvojklíčnolistové buriny a prevzdušňuje pôdu pomocou zeolitu, čím pôsobí aj proti machom. Toto ,,inteligentné" hnojivo rozpozná trávu od buriny, a je tak k samotnému trávniku veľmi šetrné.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie trávnik
Kód:  AGRO018
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  017089
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18