Obnoviť stránku

FLORIA na okrasné dreviny 2,5 kg

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,80 €

FLORIA na okrasné dreviny 2,5 kg

Organické minerálne hnojivo pre okrasné dreviny 2,5 kg Floria pomáha vyrovnanému rastu všetkých druhov okrasných stromov, ako je smrek, borovica, javor alebo iné druhy. Vysoký obsah draslíka posilňuje bunkovú štruktúru okrasných stromov. Hnojivo obsahuje prírodné zložky Guano, ktoré pôsobia rýchlo a dlhodobo a poskytujú rastlinám dostatok živín pre zdravý rast.

Kľúčové vlastnosti materiálu Floria 2,5 kg okrasného dreva

  • Pre vyvážený rast
  • Vysoký obsah draslíka na zvýšenie bunkovej štruktúry okrasných stromov
  • Obsahuje prírodné hnojivo Guano
  • To trvá až dva mesiace
  • Obsahuje ideálny pomer živín
  • Nehrozí žiadne riziko popálenia alebo nadmerného zberu stromov
  • Dávkovanie: 50 g/rastlina
  • Aplikácia striekaním
  • Balenie 2,5 kg vystačí až na 50 m2

Zloženie a dávkovanie

Kombinované hnojivo Floria for Ornamental Woods 2,5 kg s guanom obsahuje ideálny pomer živín dusík – fosfor – draslík (6 – 6 – 12) + 2,4 MgO. Prírodné zložky zabraňujú spáleniu rastlín a kvôli rovnomernému uvoľneniu nie je riziko nadmerného zberu. Prípravok sa dávkuje pri 50 g/rastlinu.

Jednoduchá aplikácia

Hnojivo pre okrasné drevo Floria 2,5 kg sa aplikuje jednoduchým rozmrazením a zabudovaním do pôdy. Balenie 2,5 kg vystačí až na 50 m2.

Guano

Organické hnojivo pre okrasné drevo Floria 2,5 kg pochádza z výkalov. Je to veľmi účinné hnojivo, ktoré podporuje vynikajúce vlastnosti iných zložiek a má výborné výnosy z úrody kvôli zložkám dusíka a fosfátu.

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie organo-minerálne

Určenie

Určenie okrasné dreviny

Vlastnosti

Hmotnosť 2,5 kg
Kód:  AGRO025
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  008404

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14