Obnoviť stránku

FLORIA Listová výživa Orchidea 500 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

FLORIA Listová výživa Orchidea 500 ml

Pestovateľom orchideí pomôže so starostlivosťou o tieto kvety listová výživa pre orchidey Floria 500 ml. Tento prípravok podporuje u orchideí zdravý a silný rast a napomáha bohatému kvitnutiu. Správnym používaním docielime zdravých a krásnych rastlín.

Kľúčové vlastnosti listovej výživy pre orchidey Floria 500 ml

  • Pre zdravý a silný rast
  • Pre bohaté kvitnutie
  • Pohodlná aplikácia
  • Zaisťuje okamžitý príjem živín
  • Nedochádza k prekoreneniu substrátu
  • Obsahuje mikroprvky a zmáčadlo pre lepšie pokrytie listov

Jednoduchá aplikácia

Aplikácia listovej výživy pre orchidey Floria 500 ml sa vykonáva 1× týždenne postrekom na list a na vzdušné korene. Je tým zaistený okamžitý príjem živín a nedochádza k prekoreneniu substrátu. Výrobok je okamžite pripravený na použitie.

Zloženie

Prípravok obsahuje mikroprvky a zmáčadlo, ktoré zaisťuje lepšie pokrytie listovej plochy prípravkom a jednoduchší príjem živín rastlinou. Obsahuje tiež látky zvyšujúce prienik účinných látok a živín bunkovými membránami. Listová výživa pre orchidey Floria 500 ml obsahuje základné živiny potrebné pre orchidey. Mikroprvky podporujú využitie hlavných i vedľajších živín pre správny rast a vývoj rastlín. Väčšina mikroprvkov ovplyvňuje aj samotný rast kvetín. Mangán, železo a meď ovplyvňujú fotosyntézu, čo je proces, pri ktorom rastliny využívajú slnečné žiarenie pre svoj rast. Rovnako ako pre ľudí sú dôležité vitamíny, potrebujú rastliny mikroprvky.

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie viaczložkové

Určenie

Určenie orchidey

Vlastnosti

Aplikácia Počas vegetácie
Objem 0,5 l
Vlastnosti Tekuté
Kód:  AGRO021
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  008352

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04