Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fiskars S X10 - Univerzálna sekera

5,0 82 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fiskars S X10 - Univerzálna sekera

Táto univerzálna sekera Fiskars X10 sa skvele hodí na základné spracovanie dreva a pre väčšinu ďalších potrebných úkonov v záhrade. Ideálna je tiež pre chatárov, na nasekanie dreva na táborák alebo za chladných večerov. Vhodná pre všetkých majstrov a pre stavebné práce v celom dome. Vďaka perfektnej konštrukcii Fiskars X10 je práca oveľa jednoduchšia!

Kľúčové vlastnosti sekery Fiskars X10

  • Univerzálna sekera
  • Elegantný dizajn
  • Ľahká konštrukcia
  • Perfektná geometria
  • Fiskars X10 s extra nabrúseným ostrím
  • Jednoduchá manipulácia
  • Kvalitné vyhotovenie a dlhá životnosť

Perfektná čepeľ

Sekera Fiskars X10 je vyrobená zo špeciálnej, vysokokvalitnej uhlíkovej ocele, ktorá sa jednoducho brúsi. Ostrie je spracované do konvexného tvaru, aby sa predchádzalo jeho poškodeniu. Zaoblené okraje rozšíreného klinu uľahčujú vytiahnutie zovretej sekery z polena. Čepeľ má dve odlišné tvrdosti, vďaka čomu sa optimalizuje tuhosť a trvanlivosť ostria. Povrchová úprava PTFE navyše znižuje trenie o 25 % a tiež chráni pred koróziou. Ťažisko sekery Fiskars X10 je veľmi blízko pri čepeli, čo zaručuje oveľa účinnejšie, jednoduchšie a vyvážené rúbanie.

Odolné porisko sekery Fiskars X10

Porisko je vyrobené z materiálu FibreComp, ktorý je vystužený sklenými vláknami. Vďaka tomu je porisko pevné, ľahké a predovšetkým trvanlivé. Perfektne tiež odoláva nepriaznivému počasiu. Jeho vlastnosti sa nemenia za sucha ani za vlhka. Miesto na uchopenie je z mäkkého plastu. Kombinácia tvrdého jadra a mäkkého povrchu umožňuje lepšie tlmiť nárazy, Fiskars X10 sa tak pohodlne drží a nešmýka sa. Plastové porisko sa z čepele nikdy neoddelí a to z toho dôvodu, že čepeľ je pevne obklopená plastom už pri výrobe v špeciálnom striekacom lise.

Celková dĺžka:
44 cm

Celková hmotnosť:
1 000 g

Hmotnosť čepele:
760 g

Tvrdosť tela čepele:
48 HRC

Tvrdosť ostria čepele:
55 HRC

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Univerzálna

Dĺžka

Celková dĺžka 44,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 1 000 g
Hmotnosť hlavy 760 g

Tvrdosť

Tvrdosť tela hlavy 48 HRC
Tvrdosť ostria čepele 55 HRC

Vlastnosti

Materiál poriska Sklolaminát
Materiál hlavy Uhlíková oceľ
Vlastnosti poriska Ergonomicky tvarované, S otvorom na zavesenie
Kód:  BOR002c6
Rozšírená záruka: +60 mesiacov
Produktové číslo:  1015619
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03