Obnoviť stránku

Fiskars X 27 XXL - Štiepacia sekera

5,0 53 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
63,90 €

Fiskars X 27 XXL - Štiepacia sekera

Povedzte, dosť situáciám, kedy sa často narušovalo rýchlo sa otupujúce ostrie alebo dochádzalo ku klasickému rozštiepeniu drevenej rukoväti sekery v dôsledku opotrebenia! Kúpte si túto bezkonkurenčnú štiepaciu sekeru Fiskars X 27 XXL, ktorá má praktické dlhé porisko pre dosiahnutie väčšej energie pri štiepaní aj naozaj veľkých polien. Vďaka svojej unikátnej konštrukcii ušetrí mnoho síl a možno s ňou pracovať dlhú dobu bez zbytočnej únavy chrbta a rúk. Zaoblené okraje rozšíreného klinu zase bránia nepríjemnému zasekávaniu čepele v naštiepenom polene. Tuhosť a trvanlivosť čepele zaisťujú navyše dve rôzne tvrdosti - telo čepele s hodnotou 48HRC a ostrie čepele s hodnotou 55HRC. Ideálnu konštrukciu podčiarkuje popri dĺžke (964 mm) aj hmotnosť sekery (2,6 kg), ktorá doslova pomáha nabrať ten správny švih pre surové a tvrdé drevo.

Kľúčové vlastnosti

  • Plastové puzdro na sekeru Fiskars pre zvýšenie bezpečnosti manipulácie je súčasťou balenia
  • Bezpečný zámok, ktorý sa ľahko zatvára aj otvára
  • Dve rôzne tvrdosti - telo čepele 48HRC, ostrie čepele 55HRC
  • Špeciálna, vysokokvalitná uhlíková oceľ, ktorá sa ľahko brúsi
  • Povrchová úprava PTFE pre zníženie trenia
  • Porisko z materiálu FibreComp vystužené sklenými vláknami
  • Ťažisko sekery je veľmi blízko čepele - perfektne vyvážené pre presné sekanie

Ergonómia, bezpečnosť a dlhovekosť

Porisko Fiskars je vyrobené z precízneho materiálu FiberComp a vystužené sklenými vláknami, ktoré zabraňujú zmenám jeho vlastností pri akomkoľvek počasí, čím sa zvyšuje životnosť sekery. Výrobcovia mysleli aj na samotnú ergonómiu. Miesto na držanie je z mäkkého plastu absorbujúceho nárazy a zahnutý koniec poriska zase chráni proti vykĺznutiu z ruky. Klzná povrchová vrstva PTFE chráni sekeru pred koróziou a znižuje trenie. Sekeru dodávame s plastovým puzdrom, ktoré poskytuje bezpečné a pohodlné prenesenie.

Zaregistrujte sekeru a využite výhody

Po internetovej registrácii si môžete ako zákazník predĺžiť záruku až na 25 rokov. A to nie je všetko! Získate prístup aj k pozvánkam na testy výrobkov, tipy a triky na používanie a pod. No nie je to lákavé?


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Štiepacia

Dĺžka

Celková dĺžka 96,4 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 2 600 g
Hmotnosť hlavy 1 830 g

Tvrdosť

Tvrdosť tela hlavy 48 HRC
Tvrdosť ostria čepele 55 HRC

Vlastnosti

Materiál poriska Sklolaminát
Materiál hlavy Nehrdzavejúca oceľ
Vlastnosti poriska Ergonomicky tvarované, S otvorom na zavesenie
Kód:  BOR005d
Záruka: 240 mesiacov
Rozšírená záruka: +60 mesiacov
Produktové číslo:  1015644
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11