Obnoviť stránku

Fiskars - Štiepacia sekera X7 a brúska Xsharp

4,9 25 hodnotení
49,90 €

Fiskars - Štiepacia sekera X7 a brúska Xsharp

Špičková sada Fiskars poteší každého, kto často štiepa drevo. V praktickej súprave nájdete sekeru X7 veľkosti XS, prepracovaná brúska Xsharp a vďaka tejto kombinácii môžete pripraviť drevo na chladné večery, na posedenie pri táboráku, na víkendy na chate alebo priamo na zimu! S touto súpravou je práca oveľa jednoduchšia!

Kľúčové vlastnosti sekery Fiskars X7 a brúsky Xsharp

  • Skvelá sada pre širokú škálu činností
  • Perfektne tvarovaná a vyvážená sekera
  • Porisko z materiálu FibreComp
  • Precízna brúska nožov a sekier
  • Jednoduché použitie
  • Odolné keramické kotúčiky
  • Vhodné pre pravákov i ľavákov

Sekera Fiskars X7

Fiskars X7 je určená na štiepanie polien do priemeru 10 cm. Vďaka svojmu unikátnemu dizajnu ušetrí nielen veľa energie, ale môžete s ňou pracovať dlhú dobu bez zbytočnej únavy chrbta a rúk. Čepeľ je vyrobená zo špeciálnej vysokokvalitnej ocele, ktorá sa ľahko nabrúsi. Násada je vyrobená z materiálu FiberComp, ktorý je vystužený sklenenými vláknami. Vďaka tomu je pevné, ľahké a obzvlášť odolné. Určite oceníte perfektnú rovnováhu a zahnutý koniec, ktorý bráni nežiaducemu skĺznutiu. Súčasťou je aj špeciálne puzdro, ktoré chráni čepeľ pri preprave a skladovaní. 

Brúska Xsharp

Brúska Fiskars Xsharp reprezentuje hodnotný doplnok pre priebežné brúsenie sekier pri príprave paliva. Vďaka kompaktnej veľkosti je ľahko prenosná a môže byť ovládaná ľavou aj pravou rukou pre ľahko ovládateľný mechanizmus. Má keramické kotúčiky, ktoré sekere alebo nožu vrátia optimálne ostrie s dlhou trvanlivosťou. Brúska sa pri čistení ľahko rozoberá a sklopí a protišmyková podložka na spodnej strane zaručuje bezpečnú prácu.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kempingová

Dĺžka

Celková dĺžka 35,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 640 g

Tvrdosť

Tvrdosť tela hlavy 48 HRC
Tvrdosť ostria čepele 55 HRC

Vlastnosti

Materiál poriska Sklolaminát
Materiál hlavy Uhlíková oceľ
Vlastnosti poriska Ergonomicky tvarované, S otvorom na zavesenie

Súčasť balenia

Súčasť balenia Ostrič, Chránič ostria
Kód:  BOR801e
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  1020183
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01