Obnoviť stránku

FISKARS Sada drobných nástrojov, biela

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FISKARS Sada drobných nástrojov, biela

Súprava náradia Fiskars v bielom vyhotovení určite poteší každého záhradkára či kutila, ergonomicky navrhnutá lopatka a kultivátor vám uľahčí kyprenie, pletie, sadenie či presádzanie rastlín. Záhradné náradie má zaoblené hrany, takže nepoškodzuje pôdu ani korienky, čepele možno v prípade potreby naostriť. Milovníkov pečenia potom určite poteší silikónová stierka a mašlovačka. Praktická stierka na cesto má dizajn od Tobiasa Wandrupa a jej asymetrický tvar dokáže dokonale kopírovať povrch riadu. Silikónová mašlovačka Fiskars je vytvorená tak, aby ešte lepšie zachytávala tekutiny pomocou špeciálneho tvaru vlákien. Všetko náradie v súprave Fiskars má v hornej časti praktický otvor na ľahké zavesenie.

Kľúčové vlastnosti sady náradia FISKARS

  • Odolné a ergonomické záhradné náradie Fiskars (lopatka a kultivátor)
  • Náradie je trvanlivé a ľahko sa čistí
  • Čepele záhradného náradia možno naostriť
  • Náradie Fiskars je vyrobené zo 100 % recyklovateľného pevného polyamidu
  • Kuchynské náradie zo súpravy Fiskars možné umývať v umývačke riadu
  • Asymetrický tvar kuchynskej stierky dokonale kopíruje povrch riadu
  • Všetky nástroje v súprave majú praktický otvor na zavesenie
  • Súprava náradia Fiskars je v darčekovom balení

Odolné a pevné náradie Fiskars

Všetky nástroje zo súpravy Fiskars sú vyrobené zo 100 % recyklovateľného polyamidu, ktorý je pre väčšiu pevnosť a odolnosť vystužený ešte sklenenými vláknami. Vďaka tomuto výrobnému postupu je náradie nielen pevné, ale aj veľmi ľahké a príjemné na dotyk. Ďalšou výhodou je aj vysoká odolnosť náradia proti teplotám v rozmedzí - 40 až + 150 °C a veľmi jednoduché čistenie. Kuchynské nástroje z tejto súpravy majú silikónovú pracovnú časť a dajú sa umývať aj v umývačke riadu.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 0,48 kg
Kód:  BOR992h9
Produktové číslo:  8001007
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17