Obnoviť stránku

Fiskars Rýľ do auta Solid 131417

4,9 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fiskars Rýľ do auta Solid 131417

Každý naozajstný domáci majster, záhradkár alebo muž činu potrebuje mať doma vo svojom sklade poriadny rýľ. Náradie je vyrobené z kvalitnej bórovej ocele, ktorá vydrží dávku ťažkej práce s úplnou ľahkosťou. Na hornej strane rýľa nájdete oranžové držadlo v tvare "D" z pevného plastu. Držadlo je príjemné na dotyk a bez mozoľov s ním môžete pracovať celé hodiny. Pracovná strana je vytvarovaná do ostrej špičky.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýľ z veľmi kvalitného materiálu
  • Príjemná práca vďaka držadlu z plastu
  • Malé rozmery nabádajú k doplneniu výbavy vášho vozidla
  • Široká paleta možných využití
  • Vďaka svojej veľkosti veľmi kompaktný

Profesionálny pomocník

S týmto produktom môžete urobiť naozaj veľký kus poctivej práce. Rýľ z dielne FISKARS sa dá využiť na kyprenie pôdy vo vašej okrasnej záhradke, môžete vyrývať plody vašej ťažkej práce a ani hĺbenie dier do zeme nie je žiadny problém. Tento produkt sa dá však pohodlne použiť aj v zimných mesiacoch, keď budete potrebovať vyhrabať sneh pod kolesom vášho vozidla alebo postaviť skokanský mostík pri hrách na snowboarde. S dĺžkou 80 cm a šírkou 19,5 cm je nástroj vhodný na prepravu vo vašom aute.

Parametre a špecifikácia

Typ

Skladacie Nie
Šírka záberu 19,5 cm
Teleskopická rukoväť Nie
Tvar Špicatý
Typ Rýľ
Kód:  BOR302d
Produktové číslo:  1014809
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07