Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FISKARS Nožnice PowerGear X záhradné univerzálne teleskopické UPX86

4,6 19 hodnotení
109,90 €

FISKARS Nožnice PowerGear X záhradné univerzálne teleskopické UPX86

Starostlivosť o rastliny, stromy a kríky si vyžaduje veľkú námahu. Uľahčite si prácu s univerzálnymi teleskopickými záhradnými nožnicami s dosahom 2,4 až 6 metrov značky Fiskars. Disponujú nastaviteľnou hlavou a ľahkým strižným mechanizmom umožňujúcim rýchle, pohodlné a bezpečné strihanie konárov. Či už z väčšej vzdialenosti bez potreby rebríka, alebo naopak tesne pri zemi bez nutnosti ohýbať sa alebo kľačať, strihanie a úprava zelene už nebudú problém.

Kľúčové vlastnosti záhradných nožníc Fiskars

  • Univerzálne nožnice uľahčia prácu na záhrade
  • Záhradné nožnice Fiskars s teleskopickou násadou
  • Vhodné na strihanie konárov do priemeru 32 mm
  • Strižný dosah cca až 6 m
  • Dve možnosti strihu
  • Oranžová podpora čepele pre lepšiu orientáciu strihu
  • Vďaka mechanizmu PowerGear znižujú námahu až 3,5-krát
  • Komfortné a otočné držadlo až do uhla 230°
  • Nekĺzavá základňa na bezpečné skladovanie

Údržba zelene bude hračka

Strižný dosah záhradných nožníc Fiskars je až 6 metrov, teleskopická násada je nastaviteľná od 2,4 do 4 metrov a sú vhodné na strih vzdialených vetiev až do priemeru 32 mm. Vďaka oranžovej farbe podpory čepele získate vynikajúcu orientáciu pri strihu vo výškach. Strihať môžete dvomi spôsobmi – buď zatiahnutím za oranžové priehľadné vedenie, alebo v prípade maximálneho dosahu za oranžovú časť koncovky násady. Použitý inovatívny mechanizmus PowerGear a modernizovaná násada až 3,5-krát znižujú vynaloženú námahu a únavu pri strihaní. Odolné držadlo je vyrobené z komfortného materiálu SoftGrip a je otočné až do uhla 230 stupňov na jednoduchší strih aj horšie dostupných vetiev. Na bezpečné skladovanie majú nožnice protišmykovú základňu zamedzujúcu ich posunutiu po podlahe.

Hmotnosť:
1,9 kg

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Rezný systém Dvojčepeľové
Maximálna dĺžka 4 m
Maximálny priemer strihu 32 mm
Hmotnosť 1,9 kg

Vlastnosti

Typ Teleskopické
Pohon Ručný
Vlastnosti Protišmykové
Materiál čepele oceľ
Materiál rukoväti Plast

Akumulátor

Počet akumulátorov bez aku
Kód:  BORCH01h7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1023624
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12