Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Fiskars Mačeta WOODXPERT XA3/126004

4,9 25 hodnotení
36,90 €

Fiskars Mačeta WOODXPERT XA3/126004

Fiskars WOODXPERT XA3 je bezpečná, a napriek tomu účinná mačeta, vďaka ktorej si ľahko poradíte s vetvami na kmeni stromčekov. Ľahká rukoväť s príjemným povrchom zaisťuje pevné a pohodlné uchopenie a zaručuje tak bezpečnosť pri práci. Jej kratšia násada vám umožňuje pohodlné sekanie jednou rukou. Sekanie s mačetou je navyše veľmi jednoduché a účinné vďaka jedinečne tvarovanému ostriu. Mačeta je ideálna na odstránenie menších konárov, stromov či polien, na lúpanie kôry z guľatiny a odsekávanie konárov z kmeňa.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Univerzálna

Dĺžka

Celková dĺžka 50,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 450 g

Tvrdosť

Tvrdosť tela hlavy 48 HRC
Tvrdosť ostria čepele 55 HRC

Vlastnosti

Materiál poriska Plast
Materiál hlavy Uhlíková oceľ

Súčasť balenia

Súčasť balenia Chránič ostria
Kód:  BOR714a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1003609
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16