Obnoviť stránku

Fieldmann FZR 5125-B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fieldmann FZR 5125-B

Doprajte si kosačku s vlastným pojazdom a množstvom funkcií vrátane mulčovania, aby ste svojmu trávniku poskytli tú najlepšiu starostlivosť. Kosačka Fieldmann FZR 5125-B má prvotriedny motor s výkonom 3,2 kW a obsahuje 4 režimy v jednom - bočné a zadné odhadzovanie, mulčovanie a zber do koša.

Kľúčové vlastnosti

  • Kosačka určená na trávniky s rozlohou 2 000 m2
  • Motor s výkonom 3,2 kW
  • Vlastný pojazd vás ušetrí námahy
  • Delený kôš s objemom 55 litrov
  • Držiak nápojov
  • Mäkčený poťah nastaviteľnej rukoväti
  • Režim 4 v 1

Úplné pohodlie pri práci

Kosačka je svojím výkonom a ďalšími vlastnosťami určená na trávniky s rozlohou zhruba 2000 m2. Osadená je špičkovým motorom Briggs & Stratton 750 DOV s automatickým sýtičom Ready Start. Šasi je vyrobené z ocele a záber kosenia je 51 cm. Centrálne si nastavíte výšku kosenia aj sklopenie držadla s mäkčeným poťahom, ktorý tlmí vibrácie. V lete oceníte držiak na nápoje, rovnako ako 55-litrový delený kôš, ktorý umožňuje pohodlnú prácu. Všetky kolesá kosačky sú uložené na guľôčkových ložiskách.

Kód:  BOJ116e2
Produktové číslo:  FZR 5125-B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16