Obnoviť stránku

FIELDMANN FZR 5114-170BV

1,5 2 hodnotení
288,90 €

FIELDMANN FZR 5114-170BV

Už žiadne obmedzovanie sa prebytočnými káblami. Benzínová rotačná kosačka FIELDMANN so záberom 510 mm ľahko zvládne kosenie vášho trávnika aj bez nutnosti pripojenia k elektrickej sieti. Benzínový pohon si navyše poradí aj s kosením hustej a vysokej trávy a práve vďaka absencii prívodného kábla bude manipulácia jednoduchšia aj v náročnejších podmienkach. Bude sa vám hodiť funkcia samočinného pohybu vpred. Benzínová kosačka s pojazdom je vhodná, keď je potrebné pokosiť väčšie plochy trávnika. Kosačku na benzín poháňa štvortaktný 170cm³ motor s výkonom 2,8 kW. Kovové šasi je pevnou a stabilnou základňou, čo zaručuje bezpečné a efektívne fungovanie kosačky. Umožňuje nastavenie výšky kosenia v rozmedzí od 25 do 75 mm a vďaka kvalitným kolesám nezanecháva stopy na pokosenom trávniku. Na zber pokosenej trávy slúži kôš z plastu a textílie s objemom 62 l, čo podporuje čistý vzhľad trávnika. Rotačná benzínová kosačka na trávu FIELDMANN váži 32 kg.

Kľúčové prednosti benzínovej kosačky FIELDMANN FZR 5114-170BV

  • Benzínová rotačná kosačka FIELDMANN dokonale pokosí vašu záhradu
  • Spoľahnúť sa môžete na kvalitné kovové šasi
  • Benzínovú kosačku poháňa štvortaktný 170cm³ motor s výkonom 2,8 kW
  • Výšku kosenia si nastavíte v rozmedzí od 25 do 75 mm
  • Rýchle výsledky docielite pomocou záberu 510 mm
  • Na pokosenú trávu je pripravený 62l kôš
  • Materiálom koša je plast a textil
  • Rotačná kosačka FIELDMANN váži 32 kg
  • Pridaný pojazd vám uľahčí kosenie
  • Guľôčkové ložiská dokážu obmedziť opotrebovanie pohyblivých častí
  • Nastavenie rýchlosti pojazdu si môžete zvoliť v závislosti od povahy terénu
  • Pri rozsiahlejších záhradách je užitočná možnosť nastavenia bočného vyhadzovania
  • Jednou z hlavných výhod je funkcia mulčovania, ktorá umožňuje návrat pokoseného materiálu späť do trávnika

Benzínová kosačka s pojazdom FIELDMANN zastane svoju prácu kdekoľvek

S benzínovou kosačkou FIELDMANN zvládnete pracovať aj v prostredí, kde nie je dostupná elektrická energia, ako sú odľahlé chaty či rekreačné objekty. Pri väčších záhradách oceníte možnosť nastavenia bočného vyhadzovania. Celkovú funkčnosť motorovej kosačky vylepšujú guľôčkové ložiská, ktoré zaisťujú plynulý pohyb a minimalizujú opotrebovanie pohyblivých častí. Skvelou funkciou je variabilná rýchlosť pojazdu, ktorá prináša väčšiu flexibilitu pri kosení. Rýchlosť stroja si tak môžete prispôsobiť podľa typu terénu, dĺžky trávy a vlastného tempa. Voliteľná rýchlosť je účinnejšia na manévrovanie okolo prekážok aj pri úprave trávnika v ťažšom teréne. Kosačka motorová je vybavená centrálnym nastavením výšky kosenia, čo umožňuje jednoduché prispôsobenie podmienkam trávnika alebo vašim preferenciám. Medzi veľké výhody patrí možnosť mulčovania, kedy pokosený materiál zostane ponechaný na trávniku, kde sa rozkladá a absorbuje do pôdy. Pôde tak vrátite živiny, udržíte v nej vlhkosť a zabránite rastu burín. Navyše vám odpadá starosť so zbieraním pokosenej trávy a vyprázdňovaním koša.

Parametre a špecifikácia

Motor

Výkon motora 2,8 kW
Typ motora Štvortaktný
Objem motora 170 cm3

Typ kosačky

Typ kosačky Rotačná

Vlastnosti

Hmotnosť 32 kg
Záber 510 mm
Objem koša 62 l
Materiál koša Plast, Textil
Materiál šasi Kov
Minimálna výška kosenia 25 mm
Maximálna výška kosenia 75 mm

Pojazd

Pojazd S pojazdom

Výbava

Výbava S mulčovaním, S centrálnym nastavením výšky kosenia, S bočným vyhadzovaním, S variabilnou rýchlosťou pojazdu, S guľôčkovými ložiskami

Pohon

Pohon Benzínový
Kód:  FIELD072
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  FZR 5114-170BV
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11