Obnoviť stránku

Fieldmann FZR 1015

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fieldmann FZR 1015

Túžite po reprezentatívnom trávniku, ktorý by mohol smelo konkurovať svojmu anglickému bratovi? Potom by ste mali vedieť, že takýto vzhľad dosiahnete aj využitím tohto skvelého pomocníka. Vretenová kosačka od spoločnosti Fieldmann si vás získa najmä vďaka jednoduchosti ovládania. Ručný pohon predstavuje významný benefit v podobe možnosti použitia kdekoľvek práve potrebujete. Absencia motora je zárukou ako ľahkej údržby, tak aj dlhej životnosti. Starosti s olejom a benzínom môžete pokojne hodiť za hlavu.

Kľúčové vlastnosti

  • Rotačná kosačka na plochy do 150 m2
  • Široký záber 40 cm
  • Veľmi ľahká údržba a obsluha
  • Prídavné kolieska
  • Objemný zberný kôš
  • Nízka hmotnosť iba 8,6 kg
  • 4 pozície nastavenia výšky kosenia

Efektivita práce je zaručená

Na vysokom stupni efektívnosti použitia sa podieľa najmä vylepšená konštrukcia hneď 5 ostrých nožov, ktoré trávnik len citlivo zastrihujú na požadovanú výšku od 15 do 35 mm. Šírka celého záberu je obrovských 40 cm, preto aj väčšie plochy zvládnete upraviť oveľa rýchlejšie. Pokosená tráva je zachytávaná do koša s objemom až 23 litrov. Výrobca myslel aj na vašu bezpečnosť a všetky funkčné a rotujúce časti kosačky sú bezpečne zakryté. Kosačka nezaberie ani zbytočne veľa miesta vo chvíli, keď nebude používaná, vďaka sklopnej rukoväti. Používateľov určite poteší zelené vyhotovenie tohto záhradného pomocníka. 

 

Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon Ručný

Vlastnosti

Hmotnosť 8,6 kg
Záber 400 mm
Plocha trávnika 150 m2
Objem koša 23 l
Materiál koša Textil
Materiál šasi Plast
Minimálna výška kosenia 15 mm
Maximálna výška kosenia 35 mm

Typ kosačky

Typ kosačky Vretenová

Pojazd

Pojazd Bez pojazdu

Elektrický štartér

Elektrický štartér Bez štartéra
Kód:  BOJ117a1
Produktové číslo:  50002692
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11